Union Berlin – Dortmund: Analiza utakmice

Milos
17 prosinca, 2020
420 Views
nogomet tipovi

Danas, naša analiza i tip, dolaze iz Nemačke Bundeslige, gde se u prvoj utakmici redovnog kola sastaju ekipe Union Berlina i Borussia Dortmund. Gledajući trenutnu formu obe ekipe, sasvim smo sigurni da nas na stadionu An der Alten Forsterei u Berlinu očekuje jedna interesantna i vrlo efikasna utakmica.

Domaća ekipa, se trenutno iznenađujuće nalazi nalazi na 6-toj poziciji šampionata i jedna su od onih ekipa koja su najprijatnije iznenađenje šampionata. Na domaćem terenu imaju solidan rekord od dve pobede, tri nerešene i samo jednog poraza uz respektabilnu gol razliku od 15 postignutih i 8 primljenih golova. Zaista su pokazali da su tvrd orah, jer su uspeli da otkinu bod velikom Bayern Munich i odigraju 2-2 u prošlom kolu protiv favorizovane ekipe Stuttgarta.

Njihovi protivnici, ekipa Dortmunda iako se nalazi na 4-toj poziciji igra prilično promenljivo u poslednje vreme, pošto su na poslednjih 5 utakmica dva puta pobedili (Werder i Zenit po 2-1), dva puta nerešeno (Lazio i Frankfurt po 1-1) i jedan poraz (Stuttgart 1-5). Čini se da Žuti kao i većina ekipa koje igraju Ligu Šampiona pomalo plaća danak strašnom tempu sreda – subota.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, te trener Union Berlina ne može da računa na veterana napadača Krusea, dok su povređeni Pohjanpalo, Ujah, a Andrich je suspendovan. Dortmund sa druge strane ne može da računa na Haalanda, Delaney, Meunier i Schmelzera.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 5 puta, a domaći su pobedili samo jedan put, dok je nerešeno bilo nula puta, a gosti su dobili četiri susreta. Što se golova tiče, na poslednjih 5 utakmica, viđeno je 4 puta tri i više golova.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ne znaju šta da rade. Nisu sigurni šta se ovde može dogoditi, pošto je Dortmund favorit, a Union Berlin vrlo nepredvidiva ekipa. Mi nećemo čačkati konačan ishod, nego ćemo odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.73 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos