Verona vs Milan: Tipovi, savjeti i kvote – 08.05.2022.

Dusan
7 svibnja, 2022
678 Views
Verona vs Milan

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Borba za titulu u italijanskoj Serie A polako ulazi u završnu fazu, i pred fudbalerima AC Milan-a je verovatno odlučujući meč koji će odigrati sutra od 20:45 na gostujućem terenu protiv Verona-e.

Verona

Iako su mnogo predviđali da će se Verona ove sezone boriti za opstanak, ekipa sa stadiona „Marc’Antonio Bentegodi“ je ostvarila rezultat izvan svih očekivanja.

Verona duel protiv AC Milan-a dočekuje na devetoj poziciji na tabeli sa pedeset dva osvojena boda nakon trideset pet odigranih utakmica, i ima zaostatak od četiri boda u odnosu na Fiorentina-u i Atalanta-u, tako da bi se ekipa Verona-e u slučaju povoljnih rezultata ipak mogla naći u Ligi Konferencija naredne sezone.

Fudbaleri domaćeg tima su u dosadašnjem delu sezone postigli šezdeset jedan i primili pedeset dva gola, pa je tako Verona sa prosekom od 3.2 gola po utakmici na trećem mestu liste najefikasnijih timova u ligi.

Kada je u pitanju trenutna forma, na poslednjih pet mečeva su osvojili čak deset bodova, ali su imali dosta ofanzivnih problema obzirom da su postigli samo šest golova, što je potpuno atipično za njihov stil igre.

Nema sumnje da će na sutrašnjem meču biti više nego motivisani da pruže ozbiljan otpor glavnom kandidatu za osvajanje titule, jer su i dalje u igri za plasman na sedmo mesto na tabeli, i bodovi su im preko potrebni.

 

AC Milan

AC Milan ove sezone ima zaista odličnu priliku da posle dužeg vremena osvoji „Scudeto“, i u ovom trenutku sami odlučuju o svojoj sudbini. Inter je juče nakon velikog preokreta ipak uspeo da savlada Empoli, i na taj način ponovo došao do liderske pozicije na tabeli, što znači da ekipi AC Milan-a odgovara samo pobeda u sutrašnjem meču protiv Verona-e.

Zanimljiv je podatak da je gostujući tim veći broj bodova ove sezone uspeo da osvoji na gostujućim terenima, tako da je očigledno da fudbalerima AC Milan-a mnogo više odgovaraju utakmice „na strani“.

Moramo pomenuti i podatak da je ekipa trenera Pioli-ja najuspešnija u ligi kada je u pitanju broj primljenih golova, obzirom da su na trideset pet odigranih utakmica primili samo trideset golova.

AC Milan je u prošlom kolu uz mnogo poteškoća uspeo da na svom terenu savlada Fiorentina-u rezultatom 1:0, ali smo na tom meču videli neverovatnu želju u očima fudbalera Milan-a, i deluje da nikada nisu bili spremniji da na ternu pruže svoj maksimum.

AC Milan je ekipa koja u poslednje vreme stvara zaista veliki broj šansi za postizanje gola po meču, a kako im je potrebna pobeda sutra, sa sigurnošću očekujemo veoma ofanzivan pristup igrača gostujućeg tima.

H2H

U prvom ovosezonskom duelu je AC Milan na domaćem terenu slavio rezultaom 3:2.

Povrede i izostanci

Verona: Pandur. Berardi, Coppola i Dawidowicz su neizvesni za nastup na sutrašnjem meču.

AC Milan: Kjaer i Maldini.

Verona – AC Milan Prognoza i Tip

Iako bi pobeda na sutrašnjem meču značila i ekipi Verona-e, prednost ipak moramo dati gostujućem timu. AC Milan je ove sezone nakon dužeg vremenskog perioda došao u situaciju da osvoji titulu, i verujemo da će fudbaleri trenera Pioli-ja pružiti svoj maksimum kako ne bi propustili ovako lepu priliku.

AC Milan u poslednje vreme igra veoma ofanzivno, a kada uzmemo u obzir i činjenicu da su defanzivne greške sveli na minimum, apsolutno zasluženo imaju epitet favorite protiv Verona-e, i očekujemo da će opravdati očekivanja.

Tip: BET BUILDER

Match result will be Draw or AC Milan

Over 2 corners in the 2nd half for both teams combined

Over 1 coners in the 1st half for both teams combined

Under 7 goals in the match for both teams combined

Over 0 goals in the 2nd half for both teams combined

Kvota: 1.70

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan