Vila Nova – Nautico: Analiza utakmice

Dusan
9 rujna, 2021
499 Views
Vila Nova - Nautico

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola druge Brazilske lige, gde se sastaju Vila Nova i Nautico.

Vila Nova

Oni koji nas prate redovno, znaju da gotovo svake nedelje mi igramo utakmice ove ekipe, koja je vrlo zahvalna što se tiče igre na golove. Naime, Vila Nova se trenutno nalazi na 16-toj poziciji i grčevito se bore protiv ispadanja, te je njima svaki bod izrazito važan. Do sada su postigli svega 15 pogodaka, ali i primili su malo golova, svega 19.

Nautico

Sa druge strane gostujuća ekipa Nautica se nalazi pri vrhu tabele, ali se za njih može reći da su majstori nerešenih utakmica, pošto su do sada odigrali čak 9 puta nerešeno. Što se golova tiče, takođe su jedna zatvorena ekipa i do sada su postigli 27, a primili 22 gola.

Očekivani sastavi

Nema nekih posebnih važnih informacija pred ovaj meč što se tiče sastava timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta i vrlo često se završava malim brojem pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je duel dve ekipe različitog kvaliteta, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2 Goals (da obe ekipe ne postignu više od sa dva ili više golova na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.76 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan