Vinto – Bolivar: Analiza utakmice

Milos
30 studenoga, 2020
392 Views
nogomet tipovi

Vikend je bio svakako profitabilan uz neke nepredviđene rezultate, ali svakako da smo zadovoljni rezultatima na kraju nedelje. Današnja analiza i tip dolazi sa Južno Američkog kontinenta, gde je konačno (na našu veliku sreću) ponovo počela da se igra Bolivijska Prva Liga. Samim tim, moramo se aktivirati, jer je ta liga već godinama jedna od najprofitabilnijih liga za nas i naše klađenje. Danas na stadionu Bicentenario de Villa Tunari u provincijskom gradu Villa Tunari, igraju domaća ekipa Vinto i gosti ekipa Bolivara.

Domaća ekipa je mala i slabo poznata ekipa, koja je tek pre koju godinu ušla u prvu ligu, pa je i normalno da imaju jo-jo sezonu. Trenutno se nalaze na 7-oj poziciji šampionata, ali samo sa dva boda manje od prvoplasirane ekipe The Strongesta, što je samo pokazatelj koliko je ova liga izjednačena. Na domaćem terenu su odlični ove sezone sa 7-0-0 rekordom, što je zaista za rubriku verovali ili ne.

Njihovi protivnici, ekipa Bolivara je verovatno mnogo kvalitetnija ekipa u principu, ali oni igraju dve utakmice u roku od 48 časova i to u dve različite države. Naime, federacija nije htela da im odloži ovu utakmicu iako sutradan u Argentini igraju revanš meč Copa Libertadores protiv Lanusa. Dakle, sasvim je sigurno da na utakmicu sa Vintom idu juniori ili u najbolju ruku rezervni igrači Bolivara.

Očekivani sastavi

Vinto ima sve spremne igrače, Bolivar takođe, ali u avionu za Argentinu.

Raniji rezultati i trendovi

Na ovakvu informaciju nije bitno kako su igrale ekipe ranije.

Predlozi za tipovanje

Vinto odličan kući protiv rezervi Bolivara, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Vinto ML (da domaća ekipa pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos