Volta Redonda vs. Mirassol: Tipovi, savjeti i kvote – 10.07.2022.

Dusan
9 srpnja, 2022
524 Views
Volta Redonda vs. Mirassol

Iako je Brazilska Serie C liga koja zna vrlo često biti liga koja donosi rezultate koje je jako teško pogoditi, mi smatramo da smo našli jednu odličnu utakmicu, sa koeficijentima koji su više nego dobri. Nastavite da čitate našu recenziju i vidite koja je najbolja opklada na ovom meču.

Naše prognoze utakmica bave se statistikom i procjenom ekipa, a samo rijetki portali mogu se pohvaliti da raspolažu s informacijama koje vam mi svakodnevno donosimo. Svaki dan naši eksperti demonstriraju lakoću zarađivanja na internetu.

Svaki njihov tip prolazi selekciju a najbolji biramo za Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Volta Redonda

Volta Redonsa je jedna od onih jo-jo ekipa koja ponekad uspe da dođe do Serie B, ali vrlo brzo ispadnu i onda opet par godina tavore u trećem rangu. Ove sezone na nesreću njihovih navijača nemaju baš velike šanse za promocijom, pa tako i stanje na tabeli govori, pošto se nalaze na 12-toj poziciji.

Sigurno neće ispasti, pošto igraju otvoren nogomet i vrlo često postižu dosta golova. Što očekujemo da vidimo i na ovom susretu.

Mirassol

Sa druge strane gosti nisu često bivali u višem rangu, ali oni već nekoliko godina stvaraju pametno, zadržavaju svoje najbolje igrače i ove sezone imaju zaista jednu sasvim lepu momčad. Trenutno se nalaze na prvoj poziciji i igraju više nego dobro.

Posebice je dobra njihova odbrana koja je do sada primila svega 10 pogodaka na 12 odigranih susreta. Ipak, gostovanje Volta Redondi može se pokazati kao nagazna mina za njih, pa ostaje da se nadamo da će odbrana da poklekne makar jednom.

H2H

Ove dve ekipe nikada nisu igrale jedna protiv druge.

Povrede i suspenzije

Nismo uspjeli da pronađemo nikakve validne informacije povodom povreda i suspenzija.

Prijedlog za klađenje

Iako Mirassol ima najbolju odbranu u ligi, smatramo da je ovo utakmica na kojoj mora biti golova. Stoga predlažemo da hrabro odigrate 3+ i da se svi nadamo jednoj zabavnoj utakmici.

Date and Time: 10.07.2022. 23:00 CET
Pick: 3+

Odds: 2.15
Bookmaker: 22Bet

Ukoliko nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti odličan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje Sportske-kladionice portala od 100% na iznos uplate do 122 .

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan