Watford vs Crystal Palace: Tipovi, savjeti i kvote – 23.02.2022.

Dusan
23 veljače, 2022
630 Views
Watford vs Crystal Palace

Ljubitelji nogometa u srijedu će uživati ​​u bogatom nogometnom programu, jer se igraju dvije utakmice Lige prvaka i tri Premijer lige pa nas očekuje izuzetno zanimljiva večer. Na “Vicarage Roadu”, stadionu Watforda, središnja figura bit će trener Roy Hodgson jer se njegovi sadašnji i bivši klubovi susreću.

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu dugi niz godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši eksperti, koji su specijalizirani za razne lige i sportove, ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Watford

Nogometaši Watforda prošli su vikend upisali prvi premijerligaški trijumf, nakon 11 utakmica bez pobjede. Sva tri boda nisu osvojili u jednom susretu od 20. studenoga i, vjerovali ili ne, dvoboja s Manchester Unitedom koji su dobili 4:1.

Hodgsonova aktualna momčad slavila je u subotu u Birminghamu protiv Aston Ville (1:0), a to je za mnoge bilo iznenađenje budući da “Villani” pod vodstvom Stevena Gerrada igraju prilično dobro.

Od odlaska novog trenera krajem siječnja, Watford igra puno konzervativnije, pa ne prima mnogo golova. Disciplinirana obrana jedna je od glavnih osobina momčadi koju trenira Roy Hodgson, pa ne treba čuditi što je ova momčad podigla razinu igre u zadnjoj liniji.

Otkako je iskusni engleski stručnjak sjeo na klupu popularnih “Stršljena”, ni u jednoj od četiri utakmice nisu postignuta više od dva pogotka, što je dovoljan pokazatelj koliko igrači Watforda igraju tvrd nogomet.

Crystal Palace

Igrači Crystal Palacea u ozbiljnoj su rezultatskoj krizi. Momčad Patricka Vieriae nije trijumfirala u šest uzastopnih utakmica u engleskom prvenstvu, odnosno u sedam od posljednjih devet.

Ova momčad je solidno organizirana u defenzivi, ali problemi s realizacijom su veliki, pogotovo u posljednje vrijeme. Popularni “Orlovi” u posljednjih pet utakmica nisu zabili više od jednog pogotka, a u posljednje dvije niti jedan.

Neučinkovitost je jedna od glavnih karakteristika ove londonske momčadi posljednjih nekoliko sezona. Iako se uprava trudi biti aktivna na tržištu u svakom prijelaznom roku, ne mogu pronaći igrača koji će dugoročno zabijati golove. Najsvježiji primjer je Odsonne Edouard, bivši napadač škotskog Celtica, koji je doveden kao veliko pojačanje, a zabio je samo šest golova u 21 utakmici.

Očekivani sastavi

Watford (4-3-3): Foster; Femenia, Cathcart, Samir, Kamara; Louza, Sissoko, Cleverley; Sarr, King, Dennis

Crystal Palace (4-3-3): Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Schlupp, Kouyate, McArthur; Jao, Mateta, Zaha

Raniji susreti

Watford i Crystal Palace odigrali su jednu utakmicu ove sezone u Liga kupu, a “Stršljeni” su slavili s 1:0.

Prijedlog za tipovanje

Mišljenja smo da su šanse za goleadu u ovoj utakmici minimalne. Obje momčadi imaju velikih problema s realizacijom, a ujedno su i obrambeno orijentirane, jer u obrani djeluju sa puno više samopouzdanja nego u napadu. Osim toga, ni Watford ni Crystal Palace nemaju igrača koji je trenutno u dobroj formi i koji će svojom individualnom kvalitetom moći napraviti veliku razliku.

Stoga je naš prijedlog klađenja iz ove utakmice tip 0-2 u Maxbetu, a u ovoj kladionici možete ga igrati po najboljem tečaju 1,68. Da pojasnimo, ovaj tip će biti uspješan ako u ovoj utakmici ne budu postignuta tri ili više gola.

Prijedlog za tipovanje: 0-2

Tečaj: 1.68

Kladionica: MaxBet

Ukoliko se odlučite registrovati u Maxbet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

Maxbet Kladionica

4.9/5
  • Sjajan bonus dobrodošlice
  • Odlična sekcija za live klađenje
  • Mogućnost gledanja live stream-a
  • Odličan live casino i solidan izbor slot igara
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Ponuda sportova i kladioničarskih marketa bi morala biti bolja
10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

Author Dusan