West Ham vs Burnley: Tipovi, savjeti i kvote – 17.04.2022.

Dusan
17 travnja, 2022
500 Views
West Ham vs Burnley

Nakon što su u Francuskoj odigrali sjajnih 90 minuta i eliminirali Lyon, te se plasirali u polufinale Europske lige, nogometaši West Hama nastavljaju utrku za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. U nedjelju će ugostiti Burnley koji je u katastrofalnoj formi, ali će ih u ovom susretu voditi novi trener.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

West Ham

West Ham je golovima Dawsona, Ricea i Bowena deklasirao Lyon u uzvratu četvrtfinala Europske lige rezultatom 3:0 i osigurao mjesto među četiri najbolje momčadi u drugom najkvalitetnijem klupskom natjecanju Europe. U polufinalu ih čeka duel s Eintrachtom iz Frankfurta, koji je bio bolji od Barcelone.

Što se Premier lige tiče, momčad Davida Moyesa trenutno je na 6. mjestu ljestvice s 51 bodom i ima šest manje od Tottenhama na 4. mjestu. “Čekićari” u posljednje vrijeme u domaćem prvenstvu igraju promjenjivo pa su u posljednjih pet susreta upisali dvije pobjede i tri poraza.

Žele li do kraja natjecateljske godine ostati ravnopravni kandidati za neku od europskih pozicija, morat će hitno pronaći kontinuitet pozitivnih rezultata.

Njima odgovaraju subotnji rezultati jer je Tottenham izgubio od Brightona (0:1), a istim rezultatom i Arsenal je poražen od Southamptona, pa mogući trijumf povećao bi izglede West Hama za plasman u Europu sljedeće godine.

Burnley

Ranije ovog tjedna uprava Burnleyja otpustila je trenera Seana Dychea nakon devet i pol godina suradnje. Popularni “Klaretsi” su pod njegovom trenerskom palicom imali nekoliko uspješnih sezona, a u jednoj su izborili čak i plasman u kvalifikacije za Europsku ligu.

No, ove sezone momčad s “Turf Moorea” igra ispod svih očekivanja i trenutno se nalazi u zoni ispadanja s četiri boda manje od sigurne zone. Trener U23 momčadi Mike Jackson imenovan je kao privremeno rješenje za trenera, a u sastavljanju postave će mu pomagati kapetan Ben Mee.

Burnley je izgubio u pet od posljednjih šest utakmica, tako da gostovanje kvalitetnom, motiviranom i raspoloženom West Hamu ne dolazi u pravo vrijeme. Mnogo je primjera da su ekipe odmah nakon promjene trenera igrale bolje, pa ostaje za vidjeti hoće li tako biti i s ovom momčadi.

Očekivani sastavi

West Ham (4-2-3-1): Fabianski; Johnson, Dawson, Diop, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Benrahma, Fornals; Antonio

Burnley (4-4-2): Pope; Roberts, Collins, Tarkowski, Taylor; Lennon, Westwood, Brownhill, Cornet; Rodriguez, Weghorst

Raniji susreti

U prvom ovosezonskom dvoboju West Ham i Burnley podijelili su bodove, a golova nije bilo.

Prijedlog za klađenje

Mišljenja smo da će pobjeda nad Lyonom i plasman u polufinale Europske lige nogometašima West Hama dati krila za nastavak dobrih partija, pa vjerujemo da će bodovi ostati u Londonu.

Smatramo da Burnley neće zaigrati bolje preko noći i zaista im dajemo minimalnu šansu da izbjegnu poraz u nedjeljnom okršaju.

Stoga je naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice pobjeda domaćina na bet365.

Prijedlog za tipovanje: West Ham

Tečaj: 1.72

Kladionica: bet365

Ukoliko nemate račun na Bet365 kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 25 €.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan