Wolves vs Arsenal: Tipovi, savjeti i kvote – 10.02.2022.

Dusan
9 veljače, 2022
644 Views
Wolves vs Arsenal

Četvrtak nam donosi okršaj dviju momčadi koje u posljednje vrijeme igraju odlično u Premier ligi. Dvoboj Wolvesa i Arsenala spustit će zavjesu u 24. kolu, a očekuje nas ujednačen i neizvjestan okršaj.

Wolves

Premijerligaška forma “Vukova” blizu je optimalne. Nisu poraženi u zadnjih pet ligaških utakmica i ostvarili su četiri pobjede i jedan remi. U tom periodu bili su bolji od Brightona, Manchester Uniteda, Southamptona i Brentforda, dok su protiv Chelsea odigrali utakmicu u kojoj nije bilo pobjednika.

Ukupni dojam malo je pokvario neočekivani poraz od Norwicha kod kuće u FA kupu (0:1) minule subote, ali ne bi trebao biti prestrog, jer će tako Wolvesi biti maksimalno fokusirani na ligaške izazove i pokušati izboriti plasman vodi nekome europskom natjecanju.

Sastav trenera Brune Lage trenutno je na 8. mjestu na tabeli sa 34 boda, a sljedeći rival Arsenal ima dva više, koji je na 6. poziciji, posljednjoj koja vodi u Europsku ligu, pa bi londonski tim preskočili s mogućim trijumfom.

Wolvesi su u ovom prijelaznom roku izgubili Adamu Traorea, koji je pojačao Barcelonu, ali neće puno nedostajati stručnom stožeru, jer je startao u samo 11 od 20 utakmica ove sezone. Lage je više vjerovao Trincau i Hwangu, pa čak i Podenceu nego mišićavom Španjolcu.

Arsenal

Arsenal je cijeli siječanj tražio prvorazrednog napadača i golgetera, ali ga nisu pronašli. Dušan Vlahović bio je prvi pik uprave “Tobdžija”, ali je talentirani Srbin odabrao Juventus, a vidljivo je da u Londonu nisu imali plan B.

U međuvremenu su ostali bez Aubameyanga koji je završio u glavnom gradu Katalonije, pa će sve oči biti uprte u završnici sezone u Alexandera Lacazettea, koji je ove sezone postigao samo tri gola i daleko je od idealne forme.

Ali Arsenal je stvarno igrao dobro u posljednje vrijeme. Talentirani vezni red zadavao je probleme brojnim momčadima, no veliki broj stvorenih šansi ostao je neiskorišten, upravo zato što nije bilo raspoloženog strijelca u završnici napada.

S druge strane, obrana londonske momčadi u posljednje je vrijeme na zavidnoj razini. Rijetko primaju golove, a talentirani vratar Aaron Ramsdale je u posljednjih pet utakmica samo tri puta vadio loptu iz mreže.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Očekivani sastavi

Wolves (3-5-2): Jose Sa; Kilman, Coady, Saiss; Semedo, Dendoncker, Ruben Neves, Moutinho, Ait Nouri; Jimenez, Podence

Arsenal (4-2-3-1): Ramsdale; Cedric, White, Gabriel, Tierney; Partey, Xhaka; Saka, Odegaard, Martinelli; Lacazette

Raniji rezultati i trendovi

Dvije momčadi još se nisu sastale ove sezone, jer je utakmica iz prvog dijela nekoliko puta odgađana zbog problema s koronavirusom.

Prijedlog za klađenje

Obje momčadi u posljednje vrijeme igraju sjajno u fazi obrane i rijetko primaju golove. Wolvesi posebno dobro igraju protiv momčadi s vrha ljestvice – Man Uniteda (1:0), Chelseaja (0:0), Liverpoola (0:1), Mana. City (0:1) i trener Bruno Lage očito znaju igrati derbi s malim brojem golova.

Stoga je naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice P/K X u MaxBetu, odnosno da na kraju prvog poluvremena ili utakmice ne bude pobjednika, pa u slučaju teške utakmice ovaj tip može biti uspješan već nakon 45 minuta.

Prijedlog za tipovanje: P/K X

Tečaj: 1,68

Kladionica: MaxBet

Ukoliko se odlučite registrovati u Maxbet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

Maxbet Kladionica

4.9/5
  • Sjajan bonus dobrodošlice
  • Odlična sekcija za live klađenje
  • Mogućnost gledanja live stream-a
  • Odličan live casino i solidan izbor slot igara
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Ponuda sportova i kladioničarskih marketa bi morala biti bolja
10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan