Young Boys – Ferencvaros: Analiza utakmice

Sportske
17 kolovoza, 2021
711 Views
young boys vs ferecvaros

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru kvalifikacija za Ligu Šampiona, gde se u Švajcarskoj sastaju ekipe Young Boys i Ferencvaros.

Young Boys

Domaća ekipa i ove sezone je počela, odnosno nastavila sa fantastičnim ofanzivnim partijama, baš ka oi prošle sezone. U kvalifikacijama su razbili Cluj u uzvratnoj utakmici rezultatom 3-1, iako su primili gol na samom početku utakmice. U domaćem prvenstu takođe igraju prilično efikasno, a bitno je napomenuti da oni igraju svoje utakmice na veštačkoj travi, što je nezgodno za mnoge ekipe.

Ferencvaros

Gosti sa druge strane, predstavljaju ekipu koja u domaćem prvenstvu već nekoliko godina nema pravog konkurenta, a realno imaju vrlo solidnu odbranu. Međutim, ta odbrana na početku sezone nije nimalo čvrsta kao prošle godine i Ferenc neretko prima golove. Danas u Švajcarskoj igraju protiv jednog vrlo ofanzivnog protivnika.

Očekivani sastavi

Nema nekih posebnih informacija pred ovaj meč što se tiče sastava timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu nikada igrale jedna protiv druge, te nema trendova koji bi mogli da se uporede.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je bitna za obe ekipe, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 3+ (da obe ekipe postignu više od dva gola na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.93 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske