Zaragoza – Betis: Analiza utakmice

Milos
2 siječnja, 2021
512 Views
košarka tipovi

Pre svega svim našim čitaocima želimo Sretnu Novu 2021. Godinu i da imate pre svega puno zdravlja. ali i malo kladioničarske sreće. Danas, naša analiza i tip, koji će nositi etiketu košarkaškog Tipa Dana dolazi iz Španske ACB lige, gde će se u jednoj nadamo se zanimljivoj utakmici sastati zabavna, ali ne preterano uspešna ekipa Zaragoze i manje zabavna, ali ali isto tako neuspešna ekipa Betisa. Smatramo da kladionice i dalje ostavljaju solidan prostor na marketu za total kada je Zaragoza u pitanju.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 16-toj poziciji šampionata, sa samo četiri pobede, a na domaćem terenu imaju tri pobede (Bilbao 105-76, Murcia 98-86, Gran Canaria 88-71) i četiri poraza. Oni spadaju u slabije kvalitetne ekipe, te je nekako i normalno da se ove sezone bore za opstanak. Ali ono što je specifično za ovu ekipu je da oni igraju neverovatno brzu košarku i da u proseku na njihovim utakmicama pada 175.6 poena, dok kada se pogleda prosek domaćih utakmica, ta brojka je 178.8.

Njihovi protivnici, ekipa Betisa, ne spada u atraktivne ekipe, ali oni su svakako jedna od ekipa koja će se do samog kraja prvenstva boriti protiv ispadanja u nići rang. Oni na gostovanjima ove sezone imaju samo 1 pobedu (pre par dana protiv odlične ekipe Unicaja 111-114) i čak 7 poraza, a ono što je posebno specifično za njih je da spadaju u under ekipe. Naime, do sada u šampionatu oni igraju utakmice sa u proseku 157.1 poenom, a na gostovanjima te brojke su identične.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su u poslednjih 5 godina igrale dosta puta i u većem broju utakmice su viđane brojke koje idu u korist Over igre.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ne znaju šta da rade. Domaćin je ludačka ekipa, dok je Betis loša ekipa koja zna da stane na loptu, stoga mi ćemo odigrati Over 166 points (da obe ekipe postignu više od 166 poena), koja opklada se plaća solidnom 1.71 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos