Zaragoza vs Joventut: Tipovi, savjeti i kvote – 02.04.2022.

Dusan
2 travnja, 2022
384 Views
Zaragoza vs Joventut

Ovog vikenda na programu su utakmice 27. kola španjolske ACB lige, a ono nam donosi dvoboj momčadi koja se bori za opstanak u društvu najboljih i pretendenta na vrh tablice – posrnula Zaragoza dočekuje “bijesnog” Joventuta.

Zaragoza

Prošlog vikenda uspješno smo analizirali susret Zaragoze koja je uvjerljivo poražena na gostovanju kod San Pabla Burgosa (56:78), što im je bio peti uzastopni neuspjeh. Nakon 25 odigranih mečeva imaju omjer pobjeda i poraza 8-17, kao i Andorra, Fuenlabrada, San Pablo Burgos i Obradoiro, pa su u skupini timova pozicioniranih od 13. do pretposljednjeg mjesta.

Ova momčad igra katastrofalan u ovom dijelu sezone i nije blijeda sjena momčadi koja je prošle sezone igrala Final 8 Lige prvaka. Prije desetak dana uprava momčadi potpisala je novog trenera, a riječ je o srpskom stručnjaku Draganu Šakoti koji je doveden da bude spasilac. No, Srbin je već neko vrijeme bez angažmana i pitanje je koliko će biti od pomoći.

Osim njega, roster momčadi pojačao je i bivši NBA igrač Sean Kilpatrick, koji u debitantskom meču protiv Burgosa nije zabio ni koš iz igre (0/4). Ovaj tjedan dogodila se još jedna promjena – klub je prekinuo suradnju s Mattom Mobleyem, jednim od najboljih strijelaca u tekućoj natjecateljskoj godini.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Joventut

S druge strane, Joventut je u fantastičnoj formi i odlično igra na svim frontama. Prošlog su vikenda u Badaloni svladali aktualnog lidera Barcelonu (83:72) i tako upisali šesti uzastopni ligaški trijumf.

Niz dobrih rezultata nastavili su u Eurokupu, gdje su deklasirali poljski Slask (97:79) i tako osigurali prvo mjesto u svojoj skupini prije početka doigravanja, a postoji šansa da odigraju sve utakmice eliminacijske faze pred svojim navijačima, što je veliki plus.

Ova momčad nema iskristaliziranog lidera na terenu, ali se u svakoj utakmici može istaknuti netko drugi. Jedna od najvećih prednosti je kvalitetna obrana koja može parirati svakom suparniku zbog visoke razine atletizma kod gotovo svih igrača. Stoga ne treba čuditi zašto je Joventut prije ovog kola na diobi trećeg mjesta s momčadi Manrese, a obje ekipe imaju omjer pobjeda i poraza 17-8.

Raniji susreti

U prvom ovosezonskom dvoboju Joventut je kod kuće svladao Zaragozu sa 84:78, a najbolji pojedinac bio je hrvatski centar Ante Tomić s 24 poena.

Prijedlog za tipovanje

Mišljenja smo da je vidljivo da je Joventut bolja i organiziranija momčad od Zaragoze, a smatramo da su kladionice podcijenile goste.

Naš prijedlog klađenja je hendikep pobjeda gostiju na margini od -2,5 poena u 22bet kladionici.

Prijedlog za tipovanje: Joventut -2.5

Tečaj: 1.81

Kladionica: 22bet

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan