2023 FIBA Svjetsko prvenstvo u košarci – kladionice, kvote i favoriti

MilosNS
23 kolovoza, 2023
1856 Views
2023 FIBA Svjetsko prvenstvo u košarci

2023 FIBA Svjetsko prvenstvo u košarci kladionice i favoriti. Krajem ovog mjeseca počinje FIBA Svestko prvenstvo u košarci koje se igra na Filipinima, Japanu i Indoneziji. Kako će tijekom tri nedelje biti pregršt dobrih mečeva i sasvim sigurno velikih iznenađenja, online kladionice sa zadovoljstvom trljaju ruke, pošto će obim uplata sigurno biti povećan. Kako bi vam pomogli da se pripremite na najbolji mogući način, spremili smo za vas detaljan vodič za najbolje svetsko prvenstvo kladionice. Takođe, naši partneri sa portala Basketball Sphere su spremili veliki broj članaka kojima predstavljaju sve učesnike ovog planetarnog natjecanja. 

Za one koji nisu upućeni, tijekom ovako velikih natjecanja sve najbolje online kladionice spremaju posebne ponude. One se ogledaju kako u boljim bonusima i promocijama, tako i u povećanjim tečajima na određenim kladioničarskim marketima. Stoga, ako znate gde da tražite, sasvim sigurno možete da pronađete ponudu koja će vas zadovoljiti. Naravno prvi kora je da se odlučite za one FIBA svetsko prvenstvo kladionice koje će vam pružiti dovoljno kvalitetnu uslugu.

Naša lista top kladionica će vam predstaviti ne samo popularne kladionice, nego pre svega legalne operatere. Mi nikada ne preporučujemo brendove koji nisu legalni. Razloga za to ima mnogo, a najvažniji je vaša sigurnost. Stoga, krenimo redom. Pogledajte gde je najbolje kladiti se na košarku i koje su Svetsko prvenstvo kladionice na koje treba obratiti pažnju.

2023 Svjetsko prvenstvo u košarci kladionice:

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice

BetWinner Kladionica

4.4/5
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice

GGBet Kladionica

4.4/5
200% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

Wwin Kladionica

4.4/5
100% do 200 EUR Bonus Dobrodošlice

Unibet Kladionica

4.2/5
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice

Najbolje domaće kladionice

Vremena kada se sa podsmehom gledalo na regionalne brendove je sada daleka i ružna prošlost. Menadžment tih kompanija je konačno shvatio da ako želi da bude konkurenta, mora da poboljša uslugu u svim segmentima. Ako mislite da su regionalne online kladionice miljama daleko iz internacionalne konkurencije, niste u pravu. U Srbiji postoji nekoliko vrlo kvalitetnih operatera, koji zaista nude svojim korisnicima fantastične uslove za igru. Na primer, MeridianBet svakom novom korisniku nudi bez depozitni bonus, koji je prava retkost u industriji sportskog klađenja. Sa druge strane, Mozzart i Maxbet imaju fantastične uslove za klađenje. Veliki izbor sportova i pregršt kladioničarskih marketa će vas sigurno zainteresovati za ove online kladionice.

Kladioničari iz Hrvatske takođe imaju na šta da se oslone. Pored onih već dobro poznatih brendova poput PSK i Supersport, pojavili su se i internacionalni brendovi koji imaju licencu Republike Hrvatske. Tu pre svega mislimo na Germania Casino, kao i na Rizk Hrvatska. Sve ove kladionice nude i mogućnost klađenja na košarku, a što je posebno zanimljivo je mogućnost i live klađenja.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice

Najpoznatije FIBA Svjetsko prvenstvo kladionice

Veoma je teško izdvojiti kladionice koje su specijalisti za klađenje na košarku. Dobro je poznato da je nogomet najpopularniji sport za klađenje na svijetu. Stoga i većina brendova favorizuje ovaj sport i daje mu najveću pokrivenost. Međutim, mi smo pronašli nekoliko online kladionica za koje se može reći da su pravi specijalisti klađenja na košarku. Gledali smo prevashodno na ponudu, kao i izbor opklada koje se mogu postaviti.

Prema našem iskustvu, ako tražite operatera koji pruža vrhunsko uživanje klađenja na FIBA Svetsko prvenstvo onda obratite pažnju na sledeće online kladionice. Prva koja se mora pomenuti je možda i najpopularnija kladionica na svetu Bet365. Ovaj Britanski brend je najveći inovator u svijetu sportskog klađenja. Kod njih možete da pronađete najveći broj različitih opklada kao i sasvim solidne tečaje. Prava poslastica je ipak njihova platforma za uživo klađenje, kojoj nema ravne.

100% do 120 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Osim njih, svakako pogledajte ono što ima da ponudi i kladionica 22bet. Brend koji je tek par godina na tržištu za kratko vrijeme je stekao veliki broj vjernih igrača. Najveća prednost ove online kladionice je činjenica da primaju igrače iz velikog broja država. Osim toga ponuda koju su spremili za FIBA Svetsko prvenstvo je naprosto impresivna. Možete da pronađete ne samo opklade na određene utakmice, nego i specijalne opklade na broj poena igrača, pa čak i na pobjednika cijelog turnira.

Poslednja strana kladionica za koju smatramo da se mora izdvojiti u odnosu na ostale je online kladionica 20bet. Ovaj brend je postao popularan među regionalnim igračima zbog činjenica da imaju Curacao licencu. Ovo implicira da primaju kriptovalute kao metodu plaćanja, što je zaista budućnost sportskog klađenja. Bilo da preferirate klađenje na nogomet ili košarku, 20bet će vam pružiti mnogo sati zabave. Naravno, kao šlag na tortu dodajemo da ova kladionica ima fantastičan bonus dobrodošlice, sa kojim možete krenuti u svoju kladioničarsku avanturu.

Favoriti Svjetsko Prvenstvo u košarci

Ovo je nešto što svakako interesuje fanove sportskog klađenja. Ko će osvojiti šampionat, i ko bi mogao da iznenadi ostale. Nakon pripremnog period i veliko broj odigranih prijateljskih utakmica, slobodno možemo reći da se nekoliko pametnih opklada izdvojilo. Naši eksperti na portalu Sportske Kladionice su za vas spremile tri interesantne opklade koje možete da postavite pre samog početka FIBA Svetskog prvenstva. Osim ovih opklada na našem poratlu svakodnevno možete pratiti FIBA Svetsko prvenstvo, pošto ćemo mi postavljati besplatne tipove.

1. ZDA 1.802. Francuska 9.003. Australija 10.00
4. Kanada 11.005. Španjolska 13.006. Srbija 13.00
7. Slovenija 19.008. Njemačka 26.009. Grcka 31.00
Kvote nudi Kladionica Bet365

Pobednik FIBA Svjetsko Prvenstvo

Tim USA iako ne dolazi sa preterano poznatim NBA igračima i dalje predstavlja najvećeg favorita za osvajanje turnira. Na prošlom FIBA Svetskom prvenstvu su završili na sedmoj poziciji i trener Steve Kerr svakako želi da napravi bolji rezultat. Za to je izabrao jedan mlad sastav koji kao što smo naveli ne izgleda super na papiru, ali tijekom pripremnih utakmica Tim USA je izgledao vrlo kvalitetno. Prema našem mišljenju Amerikanci su svakako najveći favoriti za osvajanje zlata, pa ako volite da se kladite na sigurno, ovo je prava opklada.

OSVAJA TURNIR – USA (tečaj: 1.80, kladionica: Bet365)

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Druga opklada koja nam se baš sviđa je opklada na MVP-a cijelog turnira. Kao što znate na kraju FIBA Svetskog prvenstva će se sakupiti glasovi i izabraže se najkorisniji igrač turnira, koji će vjerojatno biti iz momčadi koja je osvojila zlatnu medalju. Kako mi smatramo da je Tim USA najveći favorit, sasvim je logičćno da iz njihovih reodva tražimo osobu koja bi mogla da osvoji MVP naslov. Prema našem skromnom mišljenju Anthonz Edwards, bek Minesote bi mogao da obeleži ovaj šampionat. Čini se da je cijelo leto proveo u Sali i njegova fizička i psihička kondicija se čini na top nivou. Stoga, mi smatramo da je ovo druga pametna opklada.

MVP TURNIRA – ANTHONY EDWARDS (tečaj: 6.00, kladionica: Mozzartbet)

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Poslednja opklada na koju svakako treba obratiti pažnju i koja po našem mišljenju ima najveću vrednost je da Nemačka reprezentacija dođe do ¼ finala. Selektor Gordon Herbert je napravio fantastičnu momčad koja je u pravom naletu. Grupa im nije jednostavna, pošto imaju Australiju, Japan i Finsku, ali ako prođu istu, mogu da idu daleko. Mi smatramo da je Nemačka „Dark Horse“ ovog šampionata i svakako momčad koja može da iznenadi mnoge.

NEMAČKA U ¼ FINALU (tečaj 8.00, kladionica: 22bet)

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

FIBA Svjetsko Prvenstvo – Zaključak

Nadamo se da smo uspeli da vam približimo šta možete da očekujete od narednog FIBA Svetskog prvensta. Odnosno, koje su najbolje online kladionice koje će pratiti ovaj šampionat, te gde je najbolje da se registrujete. Još jednom ponavljamo da na našem portalu možete da pročitate veliki broj recenzija sportskih kladionica, kao i edukativnih članaka vezano za sportsko klađenje. Mi smatramo da samo edukacijom možete doći do nivoa da možete da pobedite kladionice i da ostvarite zaradu od klađenja.

Samo nikada nemojte da zaboravite da klađenje treba da bude zabava. Ako osetite da više nije zabave, te da ne možete da kontrolišete svoje kladioničarske navike, molimo vas da potražit stručnu pomoć. Online klađenje može da izazove zavisnost i bude vrlo opasno kako za vas, tako i ya vaše bližnje.

FAQ

  • Gde se može gledati FIBA Svetsko prvenstvo uživo?

    Gledaoci iz Srbije ne bi trebali da imaju problema sa pronalaženjem uživo prenosa. Ipak naši čitaoci iz drugih država regiona ukoliko nisu u mogućnosti da pronađu iste, mogu to da urade na vrlo jednostavna način. Naime, top online kladionice nude svojim registrovanim korisnicima mogućnost gledanja uživo prenosa velikog broja događaja.

  • Kako da pratim FIBA Svetsko prvenstvo rezultate?

    Ukoliko želite da pratite rezultate svih utakmica na ovom prvenstvu možete to da uradite na nekoliko načina. Online kladionice imaju platforme za uživo klađenje, koje vam u realnom vremenu pružaju sve potrebne informacije. Takođe, postoje stranice za uživo rezultate, koje možete da pronađete putem interneta.

  • Ko će da osvoji FIBA Svetsko prvenstvo?

    Prognoziranje pobednika nikada nije pametno pre početka turnira. Ipak, mi smatramo da postoji nekoliko izrazitih favorita. Pre svega Tim USA je izraziti favorit, a njima mogu posao da pokvare reprezentacije Francuske, Nemačke i eventualno Španije.

  • Koja je najbolja online kladionica?

    Postoji nekoliko vrlo kvalitetnih kladionica u regionu. Prema našem mišljenju to su Mozzart, Meridianbet i Germania. Što se tiče stranih operatera, naš predlog ide ka brendovima 22bet, 20bet i Ivibet. Naravno ne možemo da zaboravimo ni Bet365.

  • Kako ostvariti zaradu od klađenja?

    Da bi konstatno ostvarivali online zaradu potrebno je pre svega da imate dosta sreće. Uz sreću naravno potrebno je posedovati znanje, kako o sportovima na koje se kladite, tako i o samom sportskom klađenju. Kada se sve kockice sklope, doći će i zarada od klađenja.

Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.