Everton – Liverpool: Analiza utakmice

Dusan
30 studenoga, 2021
599 Views
Everton - Liverpool

Za sve nas ljubitelje Engleske lige i sve igrače Fantasy Premier League, došlo je i naše vrijeme i Engleska liga je ponovno na malim ekranima. Vjerujemo kako svi sudionici Fantasy Premier League imaju barem po jednog igrača u svojim momčadima iz barem jedne od ove momčadi, i svi se nadamo da će baš ti igrači uzeti najveći broj bodova. Za one koji ne znaju o čemu pričamo, slobodno pročitajte naš članak na tu temu i budite u toku!

Igrate kladionicu, svaki vikend fulate barem jedan par i to biste promijenili, e onda ste na pravom mjestu! Portal sportske-kladionice.com svakodnevno svojim pratiteljima omogućava da čitaju sve tipove prognoza utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koju utakmicu smo se odlučili prognozirati za vas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno dajemo prijedloge, a najbolji prijedlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „realni tiket za danas“, koji možete naći ovdje: Tiket Dana, odnosno tip dana top 5, sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja.

Liverpool je na trećem mjestu Premier lige odmah iza Chelsea i Manchester Cityja, i ove sezone možemo očekivati velike stvari od njih. Momčad Jurgena Kloppa svladala je Southampton sa 4-0 za vikend i vjerujemo kako će težiti ponoviti taj rezultat i u ovoj utakmici.

Everton je, s druge strane, trenutno na 14. mjestu prvenstvene tablice i teško da su ispunili očekivanja i uprave i navijača ove godine. Za vikend su doživjeli šokantan poraz od Brentforda sa 1-0 i u ovom susretu će dati sve od sebe da isprave stvari, no kud im je protivnik baš Liverpool.

Međusobni omjer

  • Liverpool dominira Merseyside derbijem, sa 95 pobjeda u 238 utakmica, dok je Everton slavio u 67 utakmica.
  • Everton je prekinuo niz od 20 utakmica bez pobjede protiv Liverpoola sa pobjedom u prošloj utakmici kada su slavili sa 2-0.
  • Nijedan drugi derbi u povijesti Premier lige nije vidio toliko crvenih kartona kao Merseyside derbi, u kojem je ukupno isključeno 22 igrača.
  • Liverpool je neporažen u posljednjih 10 premijerligaških utakmica na Goodison Parku, a niz se proteže više od 11 godina.
  • Liverpool je postigao najmanje dva gola u svakom od svojih posljednjih 17 utakmica Premier lige.

Tipovanje na susret

Sve ono što kladionice ne žele da znate možete pronaći na našem portalu. Naravno da bi kladionice htjele da uđete u svijet klađenja totalno nepoznati sa svim vrijednim informacijama, no tu smo da bismo vas informirali o svemu. Kada smo već kod kladionica, vjerujemo kako smo svi barem jednom tražili par bonus kladionica koje daju bonus bez depozita, pa pogledajte da li možete pronaći štogod za vas klikom ovdje.

Liverpool je praktički nezaustavljiv kada uđu u svoj ritam, a u posljednjih 5 utakmica Premier Lige postigli su nevjerovatnih 17 golova. Igrači poput Mohameda Salaha i Sadija Manea mogu sami odlučiti utakmicu u svakom trenu, a gledajući prošle utakmice, možemo vidjeti kako su ostavljali tragove u Merseyside derbiju.

Preći ćemo odmah na stvar! Svoj novac ćemo uplatiti na kombinaciju pobjede gosta, i više od 1.5 gola na utakmici. Kvota je sasvim obećavajuća, i vjerujemo kako ćete nam sutra zahvaliti što ste ovo odigrali na kombinaciji putem Unibet kladionice.

Ukoliko još nemate račun na Unibet kladionici, osigurajte si i FANTASTIČNI BONUS DOBRODOŠLICE od 100% na uplatu do 25€, i to je to. Na uplatu od 25€ ćete dobiti 50€ raspoloživih za klađenje, te pomnožite 50€ sa 1.55 i to je iznos koji Vam sjeda na račun ukoliko Liverpool pobijedi i utakmica završi sa više od 2 gola.

Tip: Everton – Liverpool (2 i O1.5)

Tečaj: 1.55

Kladionica: Unibet

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan