Tiket dana – petak, 07.01.2022.

Dusan
7 siječnja, 2022
647 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za petak  07.01.2022. godine

15:00 East Bengal – Mumbai City, India 1

Domaći tim je na poslednjem 11 mestu na tabeli sa samo 5 osvojenih bodova iz 9 odigranih mečeva. Jedina su ekipa u ligi koja nije osetila draž pobede u ovoj sezoni, a pridodali su i 5 remija i 4 poraza, uz gol količnik od 11 postignutih i 19 primljenih golova, dok kod kuće imaju učinak od 2 remija i 2 poraza, uz 5 postignutih i 9 primljenih golova.

Mumbai City je drugoplasirana ekipa u ligi sa 16 osvojenih bodova iz 9 odigranih mečeva, i do sada su upisali 5 pobeda, 1 remi i 3 poraza uz gol količnik od 22 postignuta i 17 primljenih golova. Nešto slabiji rezultati u poslednje vreme su ih uskratili mogućnosti da ovaj meč dočekaju sa solidnom prednošću u odnosu na Hyderabad, obzirom da je i Hyderabad “prosuo” čak 6 bodova na poslednje 4 utakmice.

Nema sumnje da je gostujuća ekipa veliki favorit na ovom meču, i očekuje se da će posle 3 uzastopne meča bez pobede doći do nova tri boda i preuzeti lidersku poziciju na tabeli. Po svemu prikazanom do sada mišljenja smo da će domaći tim jako teško do jednog gola, a to bi trebalo da bude više nego dovoljno da se meč završi sa najviše 4 postignuta gola.

Under 4.5 1,41 mozzartbet

20:30 Bayern Munich – B.Monchengladbach, Germany 1

Trener Nagelsmann na ovom meču najverovatnije neće moći da računa na čak jedanaest fudbalera, ali čak i uprkos tim problemima Bayern je mnogo kvalitetnija ekipa. Tokom čitave sezone igraju veoma dominantno, a to se najbolje vidi iz podatka da su odigrali čak 15 mečeva sa najmanje tri postignuta gola, dok je jedanaest njihovih mečeva završeno sa više od četiri gola.

Borussia se nalazi u očajnoj formi, i na poslednjih pet mečeva uoči ove pauze su osvojili samo jedan bod uz čak osamnaest primljenih golova. Sigurni smo da Bayern želi da novu godinu započne ubedljivom pobedom, a znajući njihov kvalitet, za očekivati je da se Borussia vrati kući sa četiri do pet golova u svojoj mreži.

1-3&1-3 ( u oba poluvremena od 1 do 3 gola ) 1,80 mozzartbet

20:30 Heidelberg – Crailsheim Merlins, Germany 1

Domaći tim će na ovom meču tražiti šansu da prekine seriju negativnih rezultata, ali to neće biti nimalo lako. Heidelberg je poslednju pobedu ostvario još krajem oktobra na svom terenu protiv Wurzburg-a rezultatom 76:71, i od tada imaju devet uzastopnih poraza.

U poslednje vreme su počeli da igraju u malo bržem ritmu, pa su tako poslednja tri meča odigrali sa više od 160 poena. Crailsheim je veoma prijatno iznenađenje ovosezonskog šampionata, i definitivno su pokazali da su ekipa sa visokim ambicijama, a u ovom trenutku imaju recimo samo jednu pobedu manje od Bayern-a.

Igraju veoma ofanzivno, i njihovi mečevi su u dosadašnjem delu sezone sa prosekom od 168 poena, dok na gostujućim terenima igraju još efikasnije ( 172.6 poena prosečno po meču ). Očekujemo da nastave u istom ritmu, a obzirom na lošu formu domaćeg tima verujemo da mogu postići barem 85 poena, što bi trebalo biti dovoljno da “prebace” postavljenu marginu od 156.5 poena.

Over 156.5 1,55 mozzartbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice mozzartbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.93 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan