Tiket dana – subota, 08.01.2022.

Dusan
8 siječnja, 2022
645 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i dve košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu  08.01.2022. godine

18:15 Fenerbahce – Darussafaka, Turska 1

Derbi meč 16. kola Turske Superlige nas očekuje danas, i Fenerbahce će u svojoj dvorani dočekati ekipu Darussafake. Fenerbahce je nakon 14 odigranih mečeva na skoru od 13 pobeda i 1 poraza, uz 1174 postignuta i 980 primljenih poena, odnosno 153.9 poena prosečno po utakmici.

Kod kuće imaju svih 7 pobeda, a na tim mečevima su postigli 621 i primili 480 poena ( 157.3 prosečno ). Darussafaka je druga na tabeli sa 11 pobeda i 4 poraza do sada, in a tih 15 mečeva su postigli 1184 i primili 1085 poena, tačnije 151.3 u proseku.

Na strani imaju učinak od 5 pobeda i 3 poraza, uz koš kolilnik od 642 postignuta i 587 primljenih poena, što nam daje prosek od 153.6 poena po meču. Problem za Fenerbahce predstavlja izostanak De Kola i Veselog, al ii bez njih imaju dovoljno kvalitetan roster da bez problema izađu na kraj sa Darussafakom.

Sedam od poslednjih devet međusobnih duela ovih timova odigranih kada je Fenerbahce bio domaćin je završeno sa preko 150 postignutih poena, a kako Darussafaka ove sezone u gostim postiže preko 80 poena po meču, i na ovom duelu očekujemo barem 155 koševa.

Over 147.5 1,55 mozzartbet

18:30 Frankfurt – Dortmund, Nemačka 1

Eintracht je zaista sjajnim igrama u proteklom period pokazao da je legitimni kandidat za jedno od mesta na tabeli koje obezbeđuje učešće u Ligi Šampiona naredne sezone. Nakon nešto lošijih rezultata na početku sezone, uspeli su da značajno poprave igru, i trenutno su ekipa u najboljoj takmičarskoj formi u ligi.

To se najbolje vidi i iz podataka da su na poslednjih pet mečeva postigli čak 13 golova. Šampionske ambicije Dortmunda nisu propraćene adekvatnim rezultatima, i samo jedna pobeda na poslednja četiri meča ih je značajno udaljila od borbe za titulu. Ipak još uvek imaju realnih šansi da se ravnopravno uključe u borbu za prvo mesto, a prvi korak ka tome bi bila pobeda u ovom duelu.

Dortmund već skoro dva meseca ima velikih problema sa izostancima igrača, i to je jedan od glavnih razloga nešto slabijih rezultata. Kakos u i jednoj i drugoj ekipi potrebna sva tri boda, na ovoj utakmici očekujemo veoma otvorenu igru koja bi trebala rezultirati nešto većim brojem golova. Eintracht je u odličnom golgeterskom ritmu, a pravo je vreme i gostujući tim odigra jedan meč u svom prepoznatljivom stilu. Njihovi međusobni mečevi su tradicionalno efikasni, pa je to još jedan razlog više da na ovom meču prognoziramo golove.

Over 2.5 1,55 mozzartbet

18:45 Den Bosch – FC Emmen, Holandija 2

Den Bosch je desetoplasirana ekipa na tabeli, i u ovom trenutku imaju 26 bodova nakon 20 odigranih mečeva. Upisali su 8 pobeda, 2 remija i čak 10 poraza. Veliku večinu bodova su osvojili na svom stadionu, i na 10 odigranih mečeva imaju 6 pobeda i 4 poraza, uz prosek od 2.9 gola po meču.

Emmen je jedan od glavnih kandidata u borbi za plsman u prvu ligu, i ovaj meč dočekuju na trećoj poziciji sa 39 osvojenih bodova iz 20 odigranih mečevaa, a do sada su postgli 30 i primili 15 golova.

Na 11 mečeva na strani su osvojili 21 bod, uz za njih skromu gol razliku od 13 postignutih i 9 primljenih golova. Den Bosch je odigrao poslednja tri meča veoma efikasno, obzirom da je višeno čak 16 golova, i iz tog razloga verujemo da će i na ovom duelu odigrati veoma otvoreno.

Bodovi trebaju i jednima i drugima, tako da će po našem mišljenju ovo biti meč u kome će obe ekipa krenuti veoma ofanzivno, pa iz tog razloga golovi ne bi smeli izostati.

Over 2.5 1,55 mozazrtbet

19:30 Bilbao – MoraBanc Andorra, Španija 1

U ovom trenutku čak šest ekipa se nalazi u “opasnoj zoni”, a među njima su i današnji rivali. Bilbao je ove sezone pokazao da je klasična “domaćinska” ekipa, obzirom da su sve pobede do sada ostvarili u svojoj dvorani.

Brojevi pokazuju da u svojoj dvorani igraju efikasne mečeve sa prosekom od 168 poena po utakmici, ali moramo uzeti u obzir kvalitet ekipa protiv kojih su igrali. Protiv jačih ekipa kao što su Zaragoza ili Barcelona su ostajali na manje od 80 postignutih poena, i veliko je pitanje da li mogu da postignu preko 85 poena protiv defanzivno orentisane ekipe kao što je Andorra. Andorra se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi, i potreban im je izlaz iz ove situacije što pre.

Po kvalitetu su jedna od ekipa koja zaslužuje borbu za neko od vodećih mesta na tabeli, ali se za sada stvari ne odvijaju po željenom planu. Videli smo dosta puta ove sezone u Eurocupu da košrakaši Andorre mogu odigrati odlično u odbrani i to protiv mnogo jačih timova nego što je Bilbao, tako da smatramo da je pravo vreme da odigraju utakmicu u svom prepoznatljivom ritmu. Kvalitetna odbrana je “ključ” za pobedu na ovom meču, i verujemo da Andorra može sporijim ritmom konačno doći do pobede.

U prilog ide i činjenica da su njihovi međusobni dueli tradicionalno sa manjim brojem poena.

Under 169.5 1,55 mozzartbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice mozzartbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 5.77 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 6 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan