Aston Villa – Manchester United: Analiza utakmice

Dusan
15 siječnja, 2022
556 Views
Aston Villa – Manchester United

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Aston Villa

Aston Villa je prethodne sezone završila sa sedam bodova zaostatka za mjestima koja vode u Europu. Pred ovu sezonu ih je napustio njihov najbolji igrač Jack Grealish ali su uz nekoliko pojačanja pred početak sezone imali odličnu momčad. Nisu imali najbolji start sezone što je dovelo do smjene trenera a pod Gerrardom momčad pruža daleko kvalitetnije partije no što su pružali pod vodstvom Smitha.

Zimski prelazni rok je bio odličan za Aston Villu, uspjeli su dovesti Coutinha na posudbu uz pravo otkupa što će sigurno imati veliki uticaj i na igre u drugom dijelu sezone. Iako su trenutno u nizu od tri poraza daleko od toga da nisu pružali kvalitetne partije.

U susretu sa Chelseom su bili ravnopravna momčad na terenu, protiv Brentforda su imali više gol prilika od protivnika dok su u utakmici kupa sa Manchesterom kreirali nekoliko gol prilika, imali su jedan poništen pogodak te su uz malo sportske sreće oni mogli biti ekipa koja prolazi u narednu rundu takmičenja.

Trenutno je Brentford na 23 osvojena boda sa 12 bodova više u odnosu na ekipe u opasnoj zoni i imaju odličan prvi dio sezone. Napadačka zona sa Toneyom, Wissom, Canosom i Mbeumom zaista izgleda odlično i protiv svake ekipe prave nekoliko gol prilika.

Manchester United

Manchester United je prošle sezone do mjesta koja vode u Ligu Prvaka došao u posljednjem kolu. Za ovu sezonu su doveli Ronalda i očekivanja od ekipe su bila ogromna ali ni pod Solskjaerom ni pod Rangnickom ekipa nije uspjela da igra na nivou na kojem se očekuje od njih.

Trenutno su tek sedmoplasirana ekipa lige sa 31 osvojenim bodom i do kraja sezone im slijedi velika borba za prve četiri pozicije koje vode u Ligu Prvaka naredne sezone. Najveći problem Manchestera od početka sezone je posljednja linija koja pravi ogromni broj greški. Štaviše, sa 27 primljenih pogodaka su uz West Ham najlošija posljednja odbrana od prvih devet ekipa lige.

Istina, pod Rangnickom je odbrana u prvih nekoliko susreta izgledala bolje ali da I dalje imaju problema najbolje pokazuje činjenica da su na posljednjih šest utakmica uspjeli sačuvati svoju mrežu samo protiv najlošije ekipe lige Norwicha te u kupu sa Aston Villom kada Villa nije iskoristila nekoliko gol prilika.

Treba dodati da i Shaw i McTominay, koji su igrači sa važnim defanzivnim ulogama, odrađuju suspenziju te ih nećemo imati priliku gledati danas. Također, Rangnick neće moći računati ni na Baillya dok je nastup Dalota i Maguirea pod znakom pitanja i uz ovolike probleme u posljednjoj liniji neće moći sačuvati svoju mrežu.

Tipovanje na susret

Naš tip za ovaj susret je BTTS (oba tima daju gol) što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.73. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket. Ukoliko igrate tiket sa više tipova odličan izbor klađenja za ovaj meč je i over na pogotke.

TIP: BTTS da

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan