Tiket dana – četvrtak, 19.05.2022.

Dusan
19 svibnja, 2022
525 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Centralni sportski događaj u četvrtak 19.05.2022. biće završni F4 turnir Evrolige u Beogradu, pa je shodno tome fokus naših analitičara na tim mečevima. Za tiket dana smo odabrali po jednog igrača sa oba meča i nadamo se da će naši pratioci i čitaoci profitirati uz naše savete.

18:00 Olympiacos – Anadolu Efes, Euroleague

Prvi polufinalni par ovogodišnjeg Final Foura čine grčki predstavnik Olympiacos i još uvek aktuelni prvak Evrope i branilac trofeja Anadolu Efes. Ekipa iz Pireja je do završnog turnira stigla nakon majstorice i pet mečeva sa Monacom, dok je istanbulski klub lakše nego što se očekivalo eliminisao Olimpiu iz Milana.

Oba tima su u ligaškom delu sezone trijumfovala po jednom u međusobnim duelima. Efes je bio ubedljiv u “Sinan Erdem” dvorani sa 87:69, dok je Oly u tesnoj utakmici, nakon produžetka, pred svojim navijačima slavio sa 87:85.

Jedan od junaka te pobede grčkog tima bio je bek Tyler Dorsey. Iako je pobednički koš postigao Kostas Sloukas koji je bio i najefikasniji u svom timu, nekadašnji NBA igrač imao je bitnu rolu u tom trijumfu sa 19 ubačenih poena.

Dorsey je jedan od najboljih strelaca tima ove sezone, a tokom čitavog takmičenja kontinuirano je doprinisio dobrim rezultatima svog tima. Ligaški deo sezone završio je sa 13.4 poena po meču, dok je u Top 8 fazi protiv Monaca na pet mečeva postizao 10 poena u proseku, uz odličnu minutažu od 26 minuta po utakmici.

Mišljenja smo da će njegova efikasnost biti veoma bitna u polufinalnom okršaju, jer će fokus odbrane Efesa biti na Kostasu Sloukasu, dok će na Sashu Vezenkova motriti dobri defanzivci Moerman i Singlezon. Tako će bek Olympiacosa morati da preuzme deo odgovornosti i dobrom napadačkom partijom pomogne svom timu da se domogne velikog finala.

Tyler Dorsey 12.5 points over / 1.85

21:00 Barcelona – Real Madrid, Euroleague

U drugom polufinalu nas očekuje novi ovosezonski “El Clasico” u kojem se sastaju Barcelona i Real Madrid. Biće ovo njihov sedmi duel u tekućoj takmičarskoj godini, a katalonski tim je dobio poslednjih pet. Oni su dobili oba evroligaška i prvenstvena meča, kao i finale španskog Kupa, dok je Real slavio u Superkupu na samom početku sezone.

Izabranici Sarunasa Jasikeviciusa su prikazali najviše u regularnom delu sezone i pred početak ovog završnog turnira figuriraju kao prvi favoriti za njegovo osvajanje. Sa druge strane, Realova sezona je praćena mnogobrojnim turbulencijama, te mnogi nisu spremni da prognoziraju kako će Madriđani izgledati u Beogradu.

Ali, jedno je sigurno – trener Pablo Laso ume da pripremi ekipu za najvažnije događaje u sezoni, a “Los Blancosi” su u glavnom gradu Srbije osvojili svoju poslednju titulu prvaka Evrope 2018. godine.

Kada je ovaj susret u pitanju, naš analitički tim odabrao je Nikolu Mirotića. Novopečeni MVP Evrolige igra još jednu maestralnu sezonu, pokretačka je snaga Barce i verujemo da ćemo gledati još jednu njegovu sjajnu partiju. Nekadašnji NBA as je svoju najbolju evroligašku utakmicu u karijeri odigrao baš protiv Reala ove sezone.

U prvom meču je postigao 31 poen i imao 10 skokova, uz ukupan indeks 39, pa je tako postao prvi košarkaš Barcelone od 2006. godine, koji je na jednom meču Evrolige postigao više od 30 poena. To je poslednji uspeo Juan Carlos Navarro.

Nikola Mirotić 16.5 points over / 1.85

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE Mozzartbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 3.42, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI 24.2 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica Mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan