Crystal Palace vs. Wolves: Tipovi, savjeti i kvote 18.10.2022. 21:15

Dino96
17 listopada, 2022
1122 Views
Crystal Palace vs. Wolves

Momčad Crystal Palacea će u sklopu 12-og kola Engleske Premier Lige na Selhurst Parku dočekati ekipu Wolvesa.

Crystal Palace

https://twitter.com/CPFC/status/1581311183948169217?s=20&t=-JaoiTWMqAnFUnL_2QNzHg

Ekipa Crystal Palacea je dugi niz godina pod vodstvom Roya Hodgsona bez većih poteškoća ostajala u društvu najboljih. Stoga su mnogi bili skeptični oko dolaska Patricka Vieire i igre Palacea pod njegovim vodstvom, ponajviše jer ekipe koje on vodi igraju drugačiji stil nogometa od ekipa pod trenerskom palicom Hodgsona.

Već u prvoj sezoni pod vodstvom Paticka Vieire bilo je jasno da je on pravi pogodak za momčad. Palace je prethodnu sezonu završio čvrsto na sredini tablice sa 13 bodova više u odnosu na momčadi u opasnoj zoni.

Osim toga igrali su atraktivniji nogomet no prethodnih sezona a uz nekoliko sjajnih pojačanja pred ovu sezonu jasno je da imaju kvalitet i da se uključe u borbu za Europu.

Trenutno je Palace na solidnih 10 osvojenih bodova u devet odigranih utakmica. U remiju na King Power Stadionu nisu odigrali najbolji susret što je naglasio i Patrick Vieira.

Ipak, to ne mora mnogo značiti pred ovu utakmicu jer je Wolves ekipa sa drugačijim stilom nogometa od Leicestera i za očekivati je da Palace danas ima daleko veći posjed lopte no u utakmici za vikend.

Wolves

https://twitter.com/Wolves/status/1581962500647649281?s=20&t=rKS03JZnR9Pd6NCKYzKDyQ

Momčad Wolvesa iza sebe ima još jednu odličnu sezonu u kojoj su dugo vremena bili uključeni u borbu za Europu ali nakon nešto lošijih rezultata u posljednjim kolima su ostali bez učešća u europskim takmičenjima.

U ovoj sezoni Wolves ne izgleda najbolje i po prikazanim igrama je jedna od najlošijih momčadi Premier Lige. Ipak, na njihove igre su u velikoj mjeri uticale brojne ozljede.

Pedro Neto, Raul Jimenez, Sasa Kalajdzic i Chiquinho su i dalje van stroja. Ovo su jako važni igrači u napadačkoj zoni Wolvesa te koliko su bezidejni bez njih najbolje pokazuje činjenica da do sada imaju svega četiri postignuta pogotka.

Zbog brojnih problema sa ozljedama su doveli Diega Costu ali on je trenutno daleko od najbolje forme. Također ni Adama Traore ne igra na nivou na koji smo navikli od njega što također utiče na rezultate Wolvesa.

Wolves je na posljednje četiri utakmice doživio tri poraza a na gostujućim terenima u pet odigranih utakmica od početka sezone imaju svega jedan osvojen bod te su u pet utakmica postigli svega jedan pogodak.

Međusobni omjer

  • Od ulaska Wolvesa u Premier Ligu ove momčadi su odigrale četiri utakmice na Selhurst Parku. Crystal Palace je slavio u dva navrata, Wolves je slavio jednom dok je jedan susret završen bez pobjednika.
  • Od dolaska Vieire na klupu Palacea ove momčadi su igrale dva susreta i u oba je Crystal Palace slavio sa 2-0.

Prijedlog za klađenje

Sigurno da ni Crystal Palace ni Wolves nemaju najbolji start sezone. Ipak, Crystal Palace djeluje mnogo opasnije, Wolves je postigao svega četiri pogotka od početka sezone a osim toga na gostujućim terenima su osvojili svega jedan bod.

Kada tome dodamo da ih je Palace savladao u oba prošlosezonska meča zaključujemo da je klađenje na Crystal Palace uz trenutni tečaj najbolji izbor na ovom susretu.

Naš tip za ovaj meč je azijski hendikep -0.25 na Crystal Palace što kladionica bet365 plaća odličom kvotom 1.90. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Crystal Palace (-0.25)

TEČAJ: 1.90

KLADIONICA: bet365

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dino96