Slaven Belupo vs. Rijeka – Tipovi, savjeti i kvote 23.10.2022. 17:10

Antonio002
22 listopada, 2022
1199 Views
Slaven Belupo vs. Rijeka

U nedjelju s početkom u 17:10h Rijeka je u lovu na novu pobjedu u Koprivnici koja bi ih približila petoj poziciji i Varaždinu te ih ponovno uključila u borbu za europska mjesta. Slaven trenutno puno bolje stoji na tablici, ali u usporedbi s prvim dijelom sezone Rijeka je na neusporedivo boljoj igračkoj razini.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, potrebno je napomenuti da svakodnevno nudimo i Tiket dana s kojim pokušavamo ostvariti dodatnu zaradu svim našim pratiteljima.

Slaven Belupo

Okršaj kod Belupa sigurno nije laka zadaća i utakmica za vađenje, ali iza Rijeke su dvije odlične pobjede, kao i prolaz u kupu, što bi moralo garantirati puno bolju predstavu u usporedbi s petim kolom i minimalnim domaćim porazom od Slavena.

Prije više od dva mjeseca Slaven je ušao u svoj najbolji niz sezone slavljem kod Rijeke. Otada su pali u krizu, no u zadnje dvije utakmice pokazuju naznake oporavka.

Prolaz u kupu kod Solina u produžetku zahvaljujući kaznenom udarcu možda je i više naznaka zabrinutosti, no Belupo može ohrabriti vrlo bitna prvenstvena pobjeda kod Šibenika u zadnjem kolu.

To bi ih danas trebalo učiniti dostojnim protivnikom, no tečajevi su na njih zbog Rijekinih ranih muka precijenjeni.

Rijeka

Riječani su poraz od Hajduka nakon kraja reprezentativne pauze brzo zaboravili. Iza njih su dvije pobjede nad Goricom i Lokomotivom bez primljenog pogotka te prolaz u kupu nakon jedanaesteraca kod Moslavine.

Oba kluba imala su probleme u kupu kod niželigaša koji su kvalitetom daleko ispod njihove razine. To sugerira da su obje ekipe imale ili prolaze kroz određenu krizu, dok je trenutno gostujući sastav u boljem stanju.

S nova tri boda bio bi to već potpuni oporavak Rijeke, a mogu li proći sličnu transformaciju kao Osijek saznat ćemo u nedjelju poslijepodne.

https://twitter.com/NKRijeka/status/1583364304807821312

Prijedlog za klađenje

Na našem HNL tiketu predlažemo sigurniju opciju da će gosti ostati neporaženi. Draw no bet opcija, odnosno hendikep 2 (0) na Rijeku, uz to što i dalje daje dobar povrat novca za pobjedu gostiju, nudi i osiguranje u slučaju neriješenog rezultata te nam vraća ulog.

Datum i vrijeme: 23.10.2022. 17:10 CET

Tip: Hendikep 2 (0)

Kvota: 1.71

Kladionica: 22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002