Tiket dana – nedjelja, 23.10.2022

Srba331
22 listopada, 2022
1739 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

12:30 Udinese vs. Torino, Italija 1

Udinese je jedno od ugodnijih iznenađenja ove sezone u Serie A. Malo tko je mogao očekivati ​​da će imati samo 1 poraz u 10 odigranih utakmica i da će zauzimati šesto mjesto na tablici. Za to je najviše zaslužna njihova vrlo strpljiva igra, o čemu najbolje govori gol-razlika 19:10. Posebno su neugodni kod kuće (11 bodova u 5 utakmica uz gol-razliku 10:3), a mogli bi nastaviti niz pozitivnih rezultata pred svojim navijačima jer je Torino, momčad koja ima drugi najslabiji golgeterski učinak u ligi, njihov gost u nedjelju.

Oba tima daju gol – ne / 1,94

15:00 Bochum vs. Union Berlin, Njemačka 1

U situaciji kada vodeći na tablici gostuje kod posljednjeplasirane momčadi na tablici, kladionice isplaćuju pobjedu gosta koeficijentom 2. Čudno, zar ne? Pritom, Bochum ima dosta problema s ozlijeđenim igračima, dok gosti u ovaj susret ulaze nakon 2:0 trijumfa protiv Dortmunda u prošlom kolu. Sve je na strani gostiju, ali mi nismo uvjereni da će tako lako nastaviti pobjednički niz. Najteže su one utakmice u kojima apsolutni favoriti igraju protiv totalnih autsajdera koji se očajnički bore za opstanak. Pritom, objektivno gledano, Union Berlin igra preko granica svojih kvaliteta i vrijeme je da se konačno neplanirano poskliznu.

Union Berlin under 1.5 goals / 1,83

16:15 Betis vs. Atletico Madrid, Španjolska 1

Bez sumnje, derbi dana La Lige. Betis je petoplasirana momčad ljestvice, dok je Atletico Madrid četvrti s istim brojem bodova, ali i boljom gol-razlikom. Ove dvije momčadi zajedno su odigrale 20 utakmica, i primile su ukupno 14 golova. Kladionice igru Under 2.5 gola plaćaju koeficijentom 1.76, što je više nego odlično, s obzirom da se očekuje vrlo teška utakmica puna napetosti. S obzirom na to da je Atletico poznat po parkiranju autobusa ispred svog gola, nećemo propustiti kvotu 1,76 za maksimalna dva gola.

Manje od 2.5 gola / 1.76

17:30 Gorica vs. Olimpija Ljubljana, Slovenija 1

Olimpija je dugo bila jedina momčad u ligi bez primljenog gola. Bili su poznati po vrlo čvrstoj obrani, a onda su ušli u seriju utakmica koje su igrali vrlo otvoreno. Zbog takvog stila igre su u prethodnih pet utakmica primili čak 12 golova. Pobjeda u derbiju protiv Maribora 1:0 dobra je uvertira za dvoboj s momčadi Gorice koja se nalazi u opasnoj zoni tablice i koja po kvaliteti ne bi trebala ozbiljnije ugroziti puno bolju momčad iz Ljubljane. Budu li igrači gostujuće momčadi bili dovoljno koncentrirani, vjerujemo da bi i u drugom uzastopnom susretu uspjeli sačuvati svoj gol.

Oba tima daju gol – ne / 1.95

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 12.18, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 12 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

NAŠ PREDLOG JE DA ODIGRATE OVAJ TIKET KAO SISTEM 2/3/4 od 4, i u tom slučaju sa 2 pogodjena para imate minimalan gubitak, sa 3 pogodjena solidan profit, a sa sva 4 pogodjena para profit je višestruko veći od uloga. Više o ovom načinu uplate tiketa, možete saznati OVDE.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada


Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.