Gorica vs Varaždin – Tipovi, savjeti i kvote 18.01.2023. 15:00

Antonio002
17 siječnja, 2023
1452 Views
Gorica vs Varaždin

Nakon netipično duge pauze uzrokovane Svjetskim prvenstvom, ove srijede u pogon se vraća HNL.

Sve kreće zaostalim susretom 17-og kola u Velikoj Gorici, gdje davljenik lige odmah igra biti ili ne biti okršaj s najugodnijim iznenađenjem.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, potrebno je napomenuti da svakodnevno nudimo i Tiket dana s kojim pokušavamo ostvariti dodatnu zaradu svim našim pratiteljima.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Gorica

Tokom prve polusezone Gorica je prolazila kroz pravu kalvariju kojoj se nikako nije nazirao kraj.

Promjene trenera, rotacije u sastavu i drugi očajnički potezi uprave nisu uspjeli probuditi njihov uspavani tim, koji je nakon odlične prethodne sezone napustio velik broj bitnih igrača. Nova okosnica nije uspjela razviti kemiju ni uigranost, pa se u ovom trenu Gorica nalazi na dnu lige s tek sedam osvojenih bodova.

Kako bi izbjegli katastrofu, dugu su pauzu iskoristili na najbolji mogući način. Klub je preuzeo novi trener Željko Sopić, dok je ekipa pojačana s nekoliko novih imena.

Neka od njih poput iskusnog golgetera i bivšeg slovenskog reprezentativca Tima Matavža zaista zvuče impresivno, no velika većina novopridošlica zbog pravila neće moći nastupiti u današnjem susretu.

https://twitter.com/hnkgorica/status/1614938549610254336

Varaždin

Unatoč velikim promjenama u sastavu i novom elanu koji se javio u Gorici, Varaždinci na ovom gostovanju imaju puno pravo nadati se pobjedi.

Naime, transfer rok u HNL-u službeno počinje danas, a pravila nalažu da se nova pojačanja mogu registrirati tek dan nakon početka prijelaznog roka.

Zbog će najugodnije iznenađenje ovosezonskog izdanja HNL-a tražiti sva tri boda na teškom gostovanju, no to će morati učiniti bez prvotimca Ivana Posavca.

U najzvučnijem transferu ove zime u sklopu varaždinskog tabora, ključni veznjak podigao je letvicu u karijeri i potpisao za slovensku Olimpiju.

H2H

03.09.22 – Varaždin – Gorica 2:1

10.04.21 – Gorica – Varaždin 0:0

03.02.21 – Varaždin – Gorica 2:1

23.11.20 – Gorica – Varaždin 1:0

14.08.20 – Varaždin – Gorica 1:5

Prijedlog za klađenje

Nakon fantastične polusezone, Varaždin s pravom nije previše mijenjao svoj sastav te odlučio ostati vjeran poslovici da se ne popravlja ono što nije slomljeno. Gorica je pak bila jedan od najaktivnijih HNL klubova, no s čime točno novi trener Željko Sopić raspolaže, saznat ćemo detaljnije tek u subotu.

Bez novih pojačanja u redovima domaćih, vrijednost je u gostima koje smo podržali azijskim hendikepom.

Datum i vrijeme: 18.01.2023. 15:00

Tip: Azijski hendikep – Hendikep 2 (+0.25)

Kvota: 1.80

Kladionica: 22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002