Gorica vs Varaždin – Tipovi, savjeti i kvote 20.05.2023. 18:00

Antonio002
19 svibnja, 2023
946 Views
Gorica vs Varaždin

U jedinom HNL okršaju pretspoljednjeg 35. kola ove subote Gorica lovi krucijalne bodove protiv Varaždina, kojemu su bodovi također nasušno potrebni u borbi za Europu.

Oba kluba nalaze se u tijesnim bitkama za ostanak, odnosno europska mjesta tako da današnji susret djeluje vrlo obećavajuće te ne bi smio razočarati po pitanju atraktivnosti.

Ne propustite provjeriti i naš vikend HNL listić, na kome uz tip iz predstojeće analize kombiniramo još dva tipa za odličan tečaj od preko 4.00.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Gorica

Po svojim izjavama i ponašanju u eteru i tokom utakmica trener Gorice Željko Sopić zaista je unikatna biljka, ali izgleda da je njegov jedinstveni karakter i nevjerojatna karizma upravo ono što je trebalo Gorici da se u drugoj polusezoni digne iz mrtvih.

Krvario je gorički klub prošle jeseni i zime te muku mučio s postizanjem pogodaka, no u drugom dijelu prvenstva sve se okrenulo. Istina je da u današnji dvoboj ulaze nakon teško probavljivog minimalnog poraza kod Istre, no prethodno su nanizali čak sedam HNL kola bez poraza tako da danas imaju dobre šanse za osvajanje punog plijena.

https://twitter.com/hnkgorica/status/1657463485926723586

Varaždin

Što reći o Varaždinu koji je usprkos svim nedaćama, izostancima i nekoliko juniora u sastavu polučio veliko slavlje od 2:0 nad Rijekom u posljednjem kolu. Zaista hvalevrijedna pobjeda, no kako bi ostali živi u borbi za europska mjesta danas novim slavljem moraju potvrditi neočekivano osvojena tri boda prošlog tjedna.

Po najavama iz stožera kluba situacija s ozlijedama i izostancima još je gora u odnosu na utakmicu s Rijekom, no tko bi se usudio ići protiv Varaždina u ovom trenutku nakon onakve iznenađujuće pobjede.

Za razliku od defanzivno orijentirane Rijeke, sada ih čeka vrlo ofenzivna momčad sasvim drugačijeg profila pa će biti vrlo zanimljivo vidjeti može li se Varaždin prilagoditi stilu domaćina i polučiti rezultat koji bi ih ostavio u borbi za treće i četvrto mjesto.

Prijedlog za klađenje

Jasno je kako su bodovi u ovome okršaju dvostruke vrijednosti, tim više za Goricu koja u zadnjem kolu gostuje kod Dinama. Obje ekipe nemaju što kalkulirati te moraju napasti od prve minute što garantira otvoren i efikasan meč, no najbolja i najvrjednija opcija za klađenje jest ona da ćemo vidjeti barem po pogodak u mreži na obje strane.

Naš odabir za ovaj susret je oba daju gol, što odlično plaća 22bet kladionica s tečajem od gotovo 1.80.

Datum i vrijeme: 20.05.2023. 18:00

Tip:  Oba Tima zabijaju – Da

Kvota: 1.79

Kladionica: 22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002