A. Murray vs R. Bautista Agut: Tipovi, savjeti i kvote – 16.02.2022.

Dusan
16 veljače, 2022
332 Views
Andy Murray – Roberto Bautista Agut

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Andy Murray

Andy Murray je nekadašnji prvi igrač svijeta koji nakon operacije kuka pokušava vratiti formu. Trenutno je 87-mi igrač svijeta ali je po igrama u posljednje vrijeme jasno da je mnogo kvalitetniji igrač od tog ranka. Andy je u ovoj godini igrao finale Sydneya i na tom turniru je zaista igrao sjajno dok je na Australian Openu nakon pobjede nad nezgodnim Basilasviliem neočekivano ispao od Daniela.

Prošlog tjedna je ispao u osmini finala od Augera, top 10 igrača a ovdje je jučer odigrao sjajan meč u kome je izgubio svega četiri gema od Daniela. Andy je igrač koji je sjajan u razmjenama sa osnovne linije i protiv većine igrača na touru je u prednosti kada je riječ o dužim poenima.

Međutim, posljednjih godina se sve više oslanja i na svoj servis te je najbolje rezultate od ozljede kuka pravio upravo na hardu u dvoranskim uvjetima.

Roberto Bautista Agut

Roberto Bautista Agut je 33-godišnji teniser iz Španjolske koji je trenutno 16-ti reket svijeta. Igrač je koji je dugo vremena u društvu 20 najboljih. Može igrati sjajno na svim vrstama podloga a najbolje rezultate postiže na hardu.

Bautista je igrač koji se odlično kreće sa osnovne linije i često zna iscrpiti protivnike. Njegove loptice nisu isuviše snažne ali idu duboko u polje i izuzetno je teško svakome igrati sa osnovne linije protiv njega. Ove godine je Bautista na omjeru 7-3 a s obzirom da je na Australian Openu ispao još u trećem kolu sigurno da nije zadovoljan početkom sezone.

Iako su dugo vremena obojica bili u samom vrhu ATP ljestvice interesantno da su se do sada sastajali svega pet puta. U tri meča koja su odigrana prije ozljede Andy je slavio dok je 2017-te zbog ozljede morao predati meč.

Ovi igrači su igrali i prije tri godine na Australian Openu što je bio njihov jedini međusobni dvoboj nakon operacije Murraya. Tada je Bautista slavio sa 3-2 u setovima a u tom meču nismo vidjeli mnogo break prilika.

Tipovanje na susret

U duelu između Bautiste i Murraya će sigurno Andy Murray praviti daleko veću prednost servisom dok bi Bautista trebao imati blagu prednost u razmjenama. Iako su obojica sjajni returneri za očekivati je da u dvoranskim uvjetima vidimo jedan meč bez mnogo break prilika i meč koji može otići na obje strane.

Naš tip za ovaj susret je pobjeda više od 22.5 gemova što kladionica unibet plaća odličom kvotom 1.92. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket. Jako dobar izbor klađenja na ovom meču je i tie brake prvog seta na što je tečaj iznad 4.50 te je idealan za ljubitelje klađenja na visoke tečaje.

TIP: (22.5) više

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan