Adana vs Beskitas: Tipovi, savjeti i kvote – 14.02.2022.

Dusan
14 veljače, 2022
619 Views
Adana vs Beskitas

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

U jednom od dva preostala meča redovnog dvadeset petog kola Turske Super Lig, domaća Adana Demirspor će ugostiti Besiktas, i ovaj meč ima epitet derbija kola obzirom da se obe ekipe bore za jednu od pozicija koje vode u Evropu.

Adana

Uz ekipu Konye, Adana Demirspor je najprijatnije iznenađenje ove sezone u najvišem rangu Turskog fudbala. Adana je nakon dvadeset četiri odigrana meča na trećoj pozciji na tabeli sa 40 osvojenih bodova, i u ovom trenutku imaju osam bodova manje od drugoplasirane Konye.

U dosadašnjem delu sezone su upisali jedanest pobeda, sedam remija i šest poraza, uz gol količnik od 38 postignutih i 26 primljenih golova. Na domaćem terenu su na jedanest odigranih utakmica uspeli da ostvare učinak od šest pobeda, tri remija i dva poraza, uz gol razliku od 18 postignutih i samo 6 primljenih golova, i sa tim brojem primljenih golova su najbolja defanzivna ekipa u ligi kada su mečevi kod kuće u pitanju.

Na poslednjih pet mečeva su uspeli da osvoje 10 bodova, a moramo pomenuti da su remizirali sa Kayserisporom i izgubili od Konyaspora, tako da više gotovo da nemaju prostora za kikseve na manjim mečevima, jer je dugačka lista ekipa koje žele na njihovo mesto na tabeli. Ako je Adana najprijatnije iznenađenje u ligi, onda slobodno možemo reći da je Besiktas verovatno najveće razočarenje.

Besiktas

Besiktas je trenutno na sedmom mestu na tabeli sa 37 bodova, odnosno 3 boda manje u odnosu na sutrašnjeg protivnika. Zabeležili su deset pobeda i po sedam remija i poraza, uz 35 postignutih i 31 primljen gol, i zanimljivo je da su sa prosekom od 2.8 golova po meču na četvrtom mestu liste najefikasnijih ekipa u ligi.

Na strani nisu previše uspešni jer su na dvanaest utakmica osvojili samo 11 bodova ostvarivši učinak od dve pobede, pet remija i pet poraza, uz 13 postignutih i 17 primljenih golova. Što se trenutne forme tiče, na poslednjih pet mečeva su osvojili samo 8 bodova, što je premalo u odnosu na njihove ambicije ove sezone.

Igraju loše, muče se sa realizacijom i jasno je da su u krizi. Ako žele izlazak u Evropu iduće sezone moraće da se što pre „probude“.

H2H

U prvom ovosezonskom meču ovih timova je bilo 3:3 u Istanbulu.

Prognoza:

Adana Demirspor je po kvalitetu verovatno druga ekipa u ligi, što plasman na tabeli donekle i potvrđuje. Nalaze su dobroj formi, i ono što je karakteristično za njih – igraju mečeve sa velikom procentima poseda lopte.

Takođe, čuveni Mario Balotelli je u sjajnoj formi, što je demonstrirao u prošlom kolu kada je ponovo postigao 2 gola. Besiktas je i sam ne zna kako uspeo da zadrži sedmu poziciju na tabeli, i kvalitet njihovih igara u poslednje vreme jasno pokazuje da su u krizi.

Napad ne funkcionise i na poslednjh 10 mečeva su samo dva puta uspeli da postignu po 2 gola. Dodatni hendikep za njih e biti i izostanak tri veoma važna igrača za ovaj meč, obzirom da će van sastava biti Pjanić, De Sousa i Rosier.

Sve više deluje da će Besiktas sve snage usmeriti ka osvajanju Kupa jer je vidljivo da ne mogu držati korak sa konkurentima u borbi za Evropu, tako da je upitno koliko će na ovom meču biti motivisani.

Adana bi pobedom nastavila borbu za drugo mesto, tako da im motiva neće nedostajati. Bolja su ekipa u ovom trenutku, i ta razlika u formi i kvalitetubi trebala biti vidljiva na terenu sutra.

Prognoza: DNB 1 ( Adana AH0 )

Kvota: 1.84

Kladionica: mozzartbet

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan