Al Ahly vs. Zamalek: Tipovi, savjeti i kvote 19.06.2022

Sportske
19 lipnja, 2022
673 Views
Al Ahly vs Zamalek

Veliki derbi u Egipatskoj Premier ligi nas očekuje u nedelju od 20:00, gde će Al Ahly na domaćem terenu dočekati ekipu Zamalek-a.

Al Ahly

Domaći tim je nakon sedamnaest odigranih mečeva uspeo da ostvari učinak od dvanaest pobeda, četiri remija i jednog poraza, uz trideset osam postignutih i dvanaest primljenih golova. To je bilo dovoljno za treću poziciju na tabeli, i zaostatak od četiri boda u odnosu na prvoplasirani Zamalek, ali moramo pomenuti podatak da je Al Ahly odigrao čak tri utakmice manje. Možemo reći da Al Ahly igra odlično na domaćem terenu, i na osam mečeva su upisali sedam pobeda i jedan remi, uz gol razliku od osamnaest postignutih i samo dva primljena gola. Nakon serije nešto slabijih rezultata, u prošlom kolu su pokazali reakciju i uspeli da savladaju Eastern Company rezultatom 4:1, ali je opšti utisak da su fudbaleri Al Ahly-ja mogli postići mnogo više od četiri gola, ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da su bili mnogo dominantniji u odnosu na protivnika u tom meču. Nema sumnje da će Al Ahly još jednom pokušati da maksimalno iskoristi prednost domaćeg terena, ali će ovog puta imati mnogo teži zadatak, obzirom da im u goste stiže verovatno najbolja ekipa u Egiptu u ovom trenutku.

Zamalek

Zamalek je uspeo da iskoristi neuspehe svojih konkurenata u borbi za titulu, i nakon dvadeset odigranih mečeva zauzima prvou poziciju na tabeli, sa četrdeset četiri osvojena boda, i prednošću od jednog boda u odnosu na Pyramids i četiri boda u odnosu na Al Ahly. U dosadašnjem delu šampionata su zabeležili četrnaest pobeda, dva remija i četiri poraza, uz trideset četiri postignuta i dvadeset primljenih golova, i u ovom momentu su treća najefikasnija ekipa u ligi. Na devet odigranih mečeva u gostima su upisali osam pobeda i jedan poraz, uz odličnu gol razliku od petnaest postignutih i šest primljenih golova, i možemo reći da im nekako mnogo više odgovaraju utakmice na gostujućim terenima. Nakon dva iznenađujuća poraza od Enppi-ja i El Gaish-a, uspeli su su da izađu iz krize, i sa tri uzastopne pobede u svim takmičenjima su povratili poljuljano samopouzdanje. Obzirom da je Zamalek takođe poznat po agresivnoj igri u odbrani, biće zanimljivo videti u kom ritmu će odigrati naredni meč, i mišljenja smo da će u duelu protiv Al Ahly-ja primarni cilj biti izbegavanje poraza, što znači da će biti više nego zadovoljni i sa jednim osvojenim bodom.

H2H

10.05.21 PL Al Ahly – Zamalek 1:1

24.02.20 PL Al Ahly – Zamalek 2:0

20.02.20 SC Al Ahly – Zamalek 0:1

20.09.19 SC Al Ahly – Zamalek 3:2

28.07.19 PL Al Ahly – Zamalek 1:0

Povrede i izostanci

Nema značajnijih izostanaka.

Al Ahly vs Zamalek Prognoza i Tip

Obe ekipe poseduju odličan ofanzivni potencijal, ali istovremeno igraju sjajno i u odbrani, tako da nas po našem mišljenju ipak očekuje meč u nešto sporijem ritmu. Razlog više za takvo razmišljanje je činjenica da bi ovaj meč već sada mogao da razjasni situaciju u borbi za titulu, tako da će obe ekipe prvenstveno želeti da sačuvaju sopstveni gol i da izbegnu eventualni poraz, jer bi neuspeh u ovoj utakmici i jednoj i drugoj ekipi u mnogome zakomplikovao položaj u borbi za titulu.

19.06.2022 20:00

TIP: BET BUILDER

Under 4 Goals in the Match for Both Teams Combined

Under 3 Goals in the Match for Al Ahly

Over 0 goals in the Match for Both Teams Combined

Over 1 Corners in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 2 Corners in the 2nd Half for Both Teams Combined

Kvota: 1.80

Kladionica: Bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske