Always Ready – Aurora: Analiza utakmice

Sportske
13 kolovoza, 2021
611 Views
Always Ready vs Aurora

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola prve Bolivijske lige, gde se sastaju dve ekipe koje se nalaze u solidnoj formi, Always Ready i Aurora.

Always Ready

Domaća ekipa je u poslednjih nekoliko kola savladala veliki Bolivar na gostovanju, pa torpedovala Blooming kod kuće i onda pobedila lidera šampionata The Strongest na domaćem terenu rezultatom 2-1. Već nekoliko puta su pokazali da se radi o ekipi koja se nikako ne sme podceniti ni ove sezone. Već su napravili ozbiljan skok na tabeli i nalaze se na drugoj poziciji, a na domaćem terenu imaju impresivan skor od 5-1-0.

Aurora

Gosti sa druge strane se trenutno nalaze na 10-toj poziciji šampionata, a na gostovanjima imaju prilično loše rezultate, sa 1 pobedom, 2 nerešene i 3 poraza i gol razlikom od 5 postignutih i 7 primljenih golova. Što se same forme tiče, ona nije najbolja, pošto na poslednjih pet susreta imaju jednu pobedu, jednu nerešenu i čak tri poraza.

Očekivani sastavi

Nema nekih posebnih informacija pred ovaj meč što se tiče sastava timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su osam puta do sada i rezultati u izjednačeni, a što se golova tiče, uglavnom su igrane utakmice sa umerenim brojem golova.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je biti ili ne biti za obe ekipe, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Always Ready -1.5 AH (da domaća ekipa pobedi sa dva ili više golova razlike na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.76 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske