Andy Murray vs Felix Auger Aliassime: Tipovi, savjeti i kvote – 10.02.2022.

Dusan
10 veljače, 2022
352 Views
Andy Murray – Felix Auger Aliassime

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Andy Murray

Andy Murray je nekadašnji prvi igrač svijeta koji nakon operacije kuka pokušava vratiti formu. Trenutno je 95-ti igrač svijeta ali je po igrama u posljednje vrijeme jasno da je mnogo kvalitetniji igrač od tog ranka. Andy je u ovoj godini igrao finale Sydneya i na tom turniru je zaista igrao sjajno dok je na Australian Openu nakon pobjede nad nezgodnim Basilasviliem neočekivano ispao od Daniela.

Andy je igrač koji je sjajan u razmjenama sa osnovne linije a posljednjih godina se sve više oslanja i na svoj servis te je najbolje rezultate od ozljede kuka pravio upravo na hardu u dvoranskim uvjetima. U prvom meču na ovom turniru je igrao sjajno, uspio je savladati Bublika koji je prije nekoliko dana osvojio svoj prvi ATP turnir i nalazi se u sjajnoj formi.

Felix Auger Aliassime

Felix Auger Aliassime je 21-godišnji teniser iz Kanade koji je trenutno deveti reket svijeta. Auger je dvije godine proveo oko 20-og mjesta na ljestvici ali je prethodna sezona bila sjajna i uspio je napraviti iskorak te ući u top 10 igrača svijeta.

Igrač je koji je još uvijek bez ATP titule ali je do sada igrao osam ATP finala, od čega su tri bila na hardu u dvorani što dovoljno pokazuje da mu ovakvi uslove igre odgovaraju. Osim što je prethodne godine igrao dva ATP finala on je bio sjajan na Grand Slam turnirima te je igrao četvrt finale Wimbledona te polufinale US Opena.

Felix je i u ovu godinu ušao sjajno. Na Australian Openu je igrao četvrt finale u kome je čak i poveo Danila Medvedeva sa 2-0 i bio bolji na terenu u prvoj polovici trećeg seta nakon čega je njegov nivo igre blago opao te je Danil uspio preokrenuti. Bez obzira na taj poraz jasno je da je trenutno jedan od najboljih igrača na touru.

Tipovanje na susret

U duelu između Felixa Augera Aliassime i Andy Murraya će sigurno biti nekoliko gemova gdje će igrači sjajnim servisima osvajati gemove. Ipak, ključ za pobjedu će biti igra sa osnovne linije gdje u trenutnoj formi Auger izgleda mnogo bolje. Ovi igrači su igrali prije dvije godine na US Openu kada je Auger slavio sa 3-0 a od tada je mnogo napredovao te je trenutno vjerovatno i veća razlika u kvalitetu no što je bila tada.

Naš tip za ovaj susret je pobjeda Felixa Augera Aliassimea rezultatom 2:0 što kladionica rabona plaća odličom kvotom 2.05. Tačnije, zbog razlike u tečaju tip na ovom meču je da Andy Murray neće osvojiti set što je u suštini klađenje na pobjedu Augera rezultatom 2-0. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Andy Murray osvaja set – ne

Rabona Kladionica

4.5/5
  • Sportska kladionica prima igrače iz mnogih zemalja
  • Sajt preveden na veliki broj jezika
  • Jedinstvene promocije i VIP klub
  • Solidan izbor sportova i marketa za klađenje
  • Odlična Rabona mobil app
  • Još uvek novi na tržištu
  • Margine bi mogle biti bolje
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan