Arbitrage Betting – Kako izbeći limitiranje

Milos
27 srpnja, 2020
2417 Views
Arbitražno klađenje

Svaka sportska kladionica na online nebu je fokusirana na ostvarivanje konstantnog profita, te naravno svakim danom se trude da sportskim kladioničarima otežaju put ka pravljenju profita. Kladioničarska disciplina koja se zove arbitrage betting je jedna od najprofitabilnijih i najkonstantnijih kladioničarskih disciplina koja trenutno postoji na svetu.

Ukoliko želite da se profesionalno bavite sportskim klađenjem i da budete u mogućnosti da redovno zarađujete novac na kladionici, onda je ova strategija perfektna za vas. Nažalost, veliki broj sportskih kladionica ne gleda pozitivno na kladioničare koji praktikuju arbitražno klađenje, te vrlo često limitiraju, a ponekad i suspenduju naloge tih kladioničara.

Iz tog razloga, mi smo odlučili da napravimo ovaj članak i da sa našim čitaocima podelimo nekoliko trikova, koji će svakako pomoći da neko vreme “letite ispod radara” sportskih kladionica i da vaši nalozi ostanu u potpunosti likvidni i funkcionalni. Ukoliko budete koristili neke ili sve trikove koje vam budemo predložili, sasvim sigurno nećete u dogledno vreme biti limitirani niti suspendovani od strane vaših omiljenih sportskih kladionica.


Sadržaj:

    1. Šta je to Arbitrage Betting?
    2. Kako Izbeći Limite od Strane Sportskih Kladionica?
    3. Zaključak
    4. FAQ – Često postavljana pitanja

Šta je to Arbitrage Betting?

Ukoliko ste novajlija u sportskom klađenju, ili naprosto još niste naučili šta je to arbitrage betting onda vam preporučujemo da pročitate naš članak pod imenom Arbitražno klađenje – vodič za početnike, kako bi videli kako ova strategija funkcioniše i koje su prednost, a koje mane ovog tipa sportskog klađenja.

Ukratko, arbitražno klađenje je napredna strategija sportskog klađenja pomoću koje kladioničari iskorišćavaju razlike u kvotama na istom meču u nekoliko različitih sportskih kladionica, kako bi napravili siguran dobitak!

U globalu, sportske kladionice najviše novca zarađuju od rekreativnih sportskih kladioničara, koji igraju kombinovane ili sistemske tikete, te onda kada na njihovom sajtu počne da igra kladioničar koji zapravo zna da koristi neku profitabilnu strategiju klađenja, kladionice se ne osećaju prijatno i sretno. U velikom broju slučajeva, kladionice tada limitiraju ili u potpunosti suspenduju naloge profitabilnih sportskih kladioničara.

Ipak, da budemo u potpunosti iskreni, arbitražno klađenje nije nimalo lako, niti garantuje brzu zaradu na kladionici. Ono naprosto nije zamišljeno da je koriste kladioničari koji nisu u potpunosti fokusirani na sportsko klađenje, niti oni koji igraju sa nižim iznosima. Postoji naravno mogućnost ostvarivanja profita igrajući sa nižim iznosima, ali je pravljaenje profita sporo.

Sa gledišta sportskih kladionica, arbitrage betting se smatra disciplinom sportskog klađenja koja nije fer!?! Sa stanovišta sportskih kladionica, bilo koja osoba koja koristi njihove kvote da bi napravila garantovani profit je prevarant. Iako je ovakvo rezonovanje pogrešno na toliko mnogo načina, sportske kladionice koriste svaki trik koji mogu da smisle, kako bi smanjili šanse kladioničarima da ostvare profit. Ipak, na kraju krajeva, sportske kladionice su te koje pružaju uslugu svojim korisnicima i one imaju pravo da prave svoje pravila (poznatija kao Uslovi i Pravila korišćenja sajta).

NAPOMENA: Ako pažljivo pročitate Uslove i Pravila korišćenja sajta sportskih kladionica, uvidećete da one zapravo zabranjuju arbitrage betting, osim nekoliko izuzetaka, kao što je recimo kladionica Pinnacle, koja zapravo pozitivno gleda na takvu vrstu igrača.


Kako Izbeći Limite od Strane Sportskih Kladionica?

Dakle, prilično je jasno da ukoliko vaš nalog bude primećen i označen kao nalog koji se bavi arbitražnim klađenjem, postoji velika šansa da ćete biti limitirani ili čak suspendovani. Postavlja se pitanje kako sportske kladionice uspevaju da primate i markiraju naloge nije najjasnije, iz razloga što sportske kladionice retko prikazuju svoj način poslovanja javno.

Ukoliko vas ipak uspeju markirati, najverovatnije ćete dobiti poruku od korisničke podrške u kojoj će vas informisati da vam je nalog limitiran (ili suspendovan) iz razloga što je primećena neprihvatljiva aktivnost. Nakon te poruke, bićete obavešteni da možete da povučete svoja sredstva sa naloga i vaši limiti će biti svedeni na minimum.

Kako bi izbegli da vam se desi ovako nešto, predlažemo vam da pročitate sledeće pasuse i pokušate da implementirate neke trikove u svoju rutinu arbitražnog klađenja.

1. Zaokružujte Iznose Svojih Opklada

Ako ste čitali naš bazični članak o arbitražnom klađenju onda znate da je za svaku opkladu potrebno napraviti specifičnu i vrlo preciznu kalkulaciju oko visine uloga na obe opklade, kako bi se napravio garantovani profit. Ti iznosi su gotovo uvek vrlo specifični (€54.67, €104.66, €212.31 itd.) i takvi ulozi su prvi signal sportskim kladionicama da nešto nije u redu.

Jer budimo realni; niko ne postavlja takve opklade konstantno, nego 99% igrača uvek zaokružuje iznos svoje opklade, to je naprosto u ljudskoj prirodi. Dakle, prvi trik koji možete koristiti je vrlo jednostavan. Žrtvujte koji euro profita, ali igrajte okrugle opklade, te umesto €103.45 postavite €105 ili €100, jer ćete na taj način biti manje vidljivi proverama koje vrše sportske kladionice.

2. Postavite Kombinovanu Opkladu Ponekad

Sportske kladionice obožavaju igrače rekreativce koji igraju kombinovane tikete i gube novac redovno. Kako bi bili u mogućnosti da ostanete nevidljivi pametno bi bilo postavljati kombinovane opklade sa vremena na vreme i na taj način pokažite kladionici da niste “ozbiljan” igrač. Ovi kombinovani tiketi ne moraju biti odigrani na velike uloge, ali što je tiket komplikovaniji i sa manjom šansom za dobitak, to bolje. Na kraju krajeva, ko zna, možda jednog dana uspede da pogodite taj “Hail Marry” tiket.

3. Nemojte Tražiti Isplate Često

Ovaj savet možda neće biti previše lak za svakoga, ali je definitivno vrlo efikasan. Sportske kladionice mrze kada gube novac, te kada igrač često vrši isplate sa svog računa, oni detaljnije gledaju na njegovu istoriju opklada.

Ukoliko uspete da svedete svoje isplate na razuman period (jednom mesečno ili jednom u tri meseca), onda ćete imati više šansi da vas kladionice ne primate i ne limitiraju zbog arbitražnog klađenja.


Zaključak

Ako uspete da implementirate neke od ovih saveta u vašu rutinu arbitražnog klađenja, postoje dobre šanse da ćete bar neko vreme proći neopaženo u očima sportske kladionice. Arbitrage betting je odličan način da se napravi profit na duže staze, ali je ekstremno važno znati da se zaštitite i da budete što manje uočljivi sportskim kladionicama. Budite pametni i nikada nemojte trošiti na sportsko klađenje više nego što ste u mogućnosti da izgubite.


FAQ

Da li je arbitražno klađenje legalan način klađenja?
Arbitražno klađenje je 100% legalan način klađenja. Ne postoji jurisdikcija na svetu (uključujući i USA) gde je zakonom zabranjeno kladiti se na ovaj način. Čak se ne smatra ni vidom prevarnog ponašanja, mada sportske kladionice misle drugačije. Velika većina kladionica nimalo ne preferira kada e njihovi korisnici bave ovim tipom sportskog klađenja i često limitiraju i suspenduju takve naloge.

Da li je arbitražno klađenje kompletno bez-rizika?
Teorijski, ovaj vid klađenja je kompletno bez rizika, ali u svakom slučaju postoji mogućnost i opasnost od ljudske greške, koja je u arbitražnom klađenju vrlo skupa. Jedna greška može vratiti kladioničara nekoliko nedelja unazad.

Koji je najbolji softver koji može pomoći prilikom arbitražnog klađenja?
Na internetu postoji veliki broj servisa koji nude svoje usluge za novac, ali isto tako moguće je naći besplatne softvere koji za svoje korisnike traže arbitražne prilike i čak izračunavaju potencijalne uloge koji su potrebni kako bi se napravila sigurna opklada. Generalno, mi smatramo da su besplatni servisi dovoljno dobri i da nema potrebe plaćati za ovaj vid usluge.

Author Milos