Arsenal vs Leicester: Tipovi, savjeti i kvote – 13.03.2022.

Dusan
13 ožujka, 2022
351 Views
Arsenal - Leicester

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Arsenal

Ekipa Arsenala ove sezone nije najbolje igrala na samom početku te su se neko vrijeme čak nalazili i u zoni ispadanja. Ipak, kako je sezona odmicala njihova forma se dizala te su trenutno ekipa iz gornje polovice tablice te su jedna od ekipa sa najboljom formom u ligi.

Momčad Arsenala je trenutno petoplasirana ekipa Premier Lige te ćemo ih do kraja sezone gledati u borbi sa Manchesterom, West Hamom i Tottenhamom za četvrtu poziciju koja naredne sezone vodi u Ligu Prvaka.

Nakon jučerašnje pobjede Manchester United ih je uspio privremeno prestići te Arsenal zaostaje dva boda za četvrtom pozicijom ali imaju i četiri utakmice manje odigrane od Manchestera i zaista se nalaze u odličnoj poziciji.

Trenutno su jedna od ekipa sa najboljom formom u ligi. Nalaze se u nizu od četiri pobjede a na posljednjih 10 utakmica Premier Lige su izgubili samo od Manchester Citya. U tom periodu su upisali osam pobjeda. Igraju zaista sve bolje, imaju mladu momčad a i Arteta radi odličan posao te u dosadašnjem dijelu sezone nisu imali problema da upisuju pobjede, posebno doma, protiv ekipa sa sredine i iz dna tablice.

Leicester

Sa druge strane ekipa Leicestera iza sebe ima nekoliko odličnih sezona. Prethodne dvije sezone su svoje mjesto u Ligi Prvaka gubili u posljednjem kolu ali Leicester ove godine ne igra na tom nivou. Jasno je da i dalje imaju odličnu ekipu i mogu napraviti probleme svakome ali jednostavno imaju mnoštvo ozljeđenih igrača od početka sezone što im pravi ogromne probleme.

I u ovom susretu Leicester neće moći računati na nekoliko prvotimaca. Vardy je ponovo van stroja kao i Evans, Castagne i Bertrand dok su Pereira i Fofana pod znakom pitanja. Od početka sezone im ozljede prave ogromne probleme a to se posebno osjetilo u igrama posljednje linije koja je daleko od nivoa iz prethodne godine.

Ove sezone je Leicester primio 43 pogotka u 25 odigranih susreta što je daleko ispod očekivanog nivoa ekipe koja za cilj ima obezbjediti učešće u Europi.

Prijedlog za tipovanje

Arsenal sigurno ima daleko kvalitetnije pojedince od Leicestera. Osim toga Arsenal se nalazi u boljoj formi od Leicestera. Za Leicester ovaj susret nije od ogromne važnosti kao za Arsenal te se stoga očekuje i veća želja za pobjedom domaćih.

Osim toga, Arsenal igra sjajno od početka godine na Emiratesu a protiv Leicestera su ove sezone slavili i na King Poweru te u ovaj susret ulaze kao ogromni favoriti.

Naš tip za ovaj meč je pobjeda Arsenala uz azijski hendikep (-1) što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.84. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Arsenal (-1)

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan