Asleigh Barty vs Madison Keys: Tipovi, savjeti i kvote – 26.01.2022.

Dusan
26 siječnja, 2022
368 Views
Asleigh Barty – Madison Keys

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Asleigh Barty

Asleigh Barty je 25-godišnja teniserka koja je posljednje tri godine svjetski broj 1. Domaća je teniserka i već godinama je prvi favorit na Australian Openu ali ga još uvijek nije uspjela osvojiti. Barty je tokom karijere osvajala French Open i Wimbledon a zanimljivo da ni Australian Open ni US Open nije nikada osvojila iako joj je hard omiljena podloga.

Na Australian Openu joj je do ove godine najbolji rezultat bilo polufinale iz 2020-te ali ove godine ima odličnu priliku da dođe do svoje prve titule na njenom najvažnijem turniru.

Sjajno je krenula u novu sezonu. Prije Australian Opena je osvojila Adelaide gdje je samo u meču sa Gauff gubila set. Na Australian Openu je isuviše lahko došla do polufinala. U prva dva meča protiv Tsurenko i Bronzetti je izgubila ukupno tri gema, Giorgi je u trećem kolu skupila svega pet a najveći otpor je u osmini finala pružila Ansimova koja je skupila sedam gemova. U četvrt finalu je Barty igrala sa Pegulom koju je demolirala i izgubila je svega dva gema u tom meču.

Asleigh Barty zaista izgleda fantastično na početku nove godine i s razlogom je prva favoritkinja turnira ali ukoliko joj netko može napraviti probleme to je Madison Keys kada je u formi.

Madison Keys

Madison Keys je 26-godišnja teniserka koja je trenutno 51 na WTA ljestvici. Nekadašnja je top 10 igračica ali ima jednu očajnu sezonu iza sebe. Keys obožava igrati na hardu i ovo joj je omiljena podloga.

Jedna je od igračica koje servisom prave velike probleme, ima razoran forehand a i backhand te svaku priliku koristi za napad. Stoga, kada je u formi izuzetno je teško igrati protiv nje.

Keys je bez sumnje uz Barty igračica sa najboljom formom na početku godine te će vjerovatno pobjednica ovog meča i osvojiti AO. Ona je prije Australian Opena igrala dva turnira. Prvo je u Melbourneu poražena u drugom kolu od Kasatkine a potom je osvojila Adelaide 2 uz svega dva izgubljena seta tokom turnira. Na Australian Openu je u pet odigranih mečeva izgubila svega jedan set, od Wang a na putu do polufinala je pobjedila nekoliko sjajnih igračica poput Kenin, Badose i Krejickove.

U duelu između Barty i Keys je naravno prva igračica svijeta favoritkinja. Ipak, igre koje pruža Keys su na zaista visokom nivou te je za očekivati jedan ujednačen meč. Keys je već pobjeđivala Barty i to na zemlji gdje su joj daleko manje šanse za pobjedu no na hardu i mišljenja smo da je tečaj na nju u ovom meču morao biti niži.

Tipovanje na susret

Naš tip za ovaj susret je azijski hendikep gemova (+5) na Madison Keys što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.72. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Madison Keys (+5)  

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan