Atalanta vs Napoli: Tipovi, savjeti i kvote – 03.04.2022.

Dusan
3 travnja, 2022
395 Views
Atalanta vs Napoli

Nedjelja nam donosi dva iznimno zanimljiva duela u talijanskom prvenstvu, a u jednom od njih sastaju se Atalanta i Napoli. Domaćini pokušavaju uhvatiti posljednju šansu za priključak za Top 4, dok se gosti s milanskim klubovima bore za naslov prvaka.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperata, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Naše prognoze utakmica bave se statistikom i procjenom ekipa, a samo rijetki portali mogu se pohvaliti da raspolažu s informacijama koje vam mi svakodnevno donosimo. Svaki dan naši tipsteri demonstriraju lakoću zarađivanja na internetu. Svaki njihov tip prolazi selekciju a najbolji biramo za Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Atalanta

Momčad Giana Piera Gasperinija u posljednje vrijeme igra neredovito u talijanskom prvenstvu. U posljednjih pet susreta upisali su dvije pobjede i neuspjeha, uz jedan remi, pa trenutno s Romom dijele 5. i 6. mjesto. Obje momčadi osvojile su po 51 bod i imaju osam bodova manje od četvrtoplasiranog Juventusa, pa je sudjelovanje u Ligi prvaka sljedeće sezone sve dalje.

Glavni problem ove momčadi je nekonstantna učinkovitost, što je bila glavna karakteristika prethodnih sezona. Atalantine utakmice bile su sinonim za mnogo golova, a to se u tekućoj natjecateljskoj godini ne podrazumijeva. Razlog možda leži u ozljedi najboljeg strijelca Duvana Zapate, ali renomirana momčad ne smije se oslanjati na učinkovitost jednog igrača.

Osim toga, obrambena linija dopušta više golova nego prije, pa ova ekipa u prosjeku postiže više od jednog gola po utakmici. Kada se sve zbroji, evidentan je disbalans između obrane i napada koji se hitno mora mijenjati, jer će u suprotnom momčad iz Bergama ostati bez Europe.

Napoli

Napuljci, pak, ne briljiraju, ali pobjeđuju. Otkako ih je Barcelona eliminirala u Europskoj ligi, dobili su tri od četiri prvenstvene utakmice, sve tri s identičnim rezultatom – 2-1. Jedini poraz od izravnog rivala za naslov Milana doživjeli su pred svojim navijačima (0:1).

Sada imaju tri boda manje od Milana, koji je osam kola prije kraja prvi na ljestvici, pa svaki gubitak bodova može biti presudan. Dakle, igrači Napolija moraju pobijediti u svakoj utakmici, tko god stajao s druge strane terena.

Glavni problem za trenera Luciana Spallettija je veliki broj ozlijeđenih i suspendiranih igrača za ovu utakmicu. Neće moći računati na Osimhena, Di Lorenza, Mereta, Petagnu, Malcuita, Ounasa i Rrahmanija, te ima velikih poteškoća u slaganju startne postave.

No, tu su još Koulibaly, Insigne, Mertens, Politano, Ruiz, pa je Napoli i dalje iznimno moćan i opasan.

Očekivani sastavi

Atalanta (3-4-2-1): Musso; Palomino, Demiral, Djimsiti; Zappacosta, Freuler, Roon, Hateboer; Malinovskyi, Boga; Koopmeiners

Napoli (4-3-3): Ospina; Rui, Jesus, Koulibaly, Zanoli; Ruiz, Lobotka, Anguissa; Insigne, Mertens, Politano

Raniji susreti

Atalanta je u prvom dijelu sezone slavila u Napulju s 3:2, a zanimljivo je da su u četiri od posljednjih pet međusobnih duela ovih momčadi postignuta najmanje četiri pogotka.

Prijedlog za klađenje

Obje ekipe u ovom dvoboju moraju ići na pobjedu, jer im remi ne donosi doslovno ništa. Stoga očekujemo da i jedna i druga momačad budu ofenzivno orijentirane i mislimo da će ovo biti učinkovita utakmica s puno golova.

Stoga je naš savjet za klađenje tip over na margini od 2,5 golova u bet365 kladionici, koja nudi najbolji koeficijent za ovu igru, 1,9.

Prijedlog za tipovanje: 2.5 goals over

Tečaj: 1.9

Kladionica: bet365

Bet365 kladionica nudi najbolji povrat novca za predloženu opciju kao i jedan od boljih BONUSA DOBRODOŠLICE za sve nove članove našeg portala.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan