Atalanta vs RB Leipzig: Tipovi, savjeti i kvote – 14.04.2022.

Dusan
13 travnja, 2022
583 Views
Atalanta - RB Leipzig

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Atalanta je na nesrećan način ispustila pobedu u prvom meču protiv Leipziga odigranom u Nemačkoj, tako da će pred svojim navijačima pokušati da obezbedi plasman u polufinale Lige Evrope.

Trofej Lige Evrope je jedina preostala šansa za „ Boginju provincije“ da se sledeće sezone nađe u Ligi Šampiona, a prva prepreka ka tom cilju je veoma neugodna ekipa RB Leipziga.

Atalanta

Šanse domaćeg tima da obezbedi učešće u Ligi Šampiona naredne sezone su u ovom trenutku zaista minimalne, obzirom da sedam mečeva pre kraja italijanskog šampionata imaju čak jedanaest bodova manje od četvrtoplasiranog Juventusa, tako da će pokušati da ostvare što bolji rezultat u Ligi Evrope, ali pred sobom nemaju nimalo lak zadatak.

U prvom meču protiv Leipziga su bili mnogo bolji tokom prvog poluvremena, a onda su u nastavku meča pokušali da sačuvaju stečenu prednost, i u tome nisu uspeli. Bilo je primetno u toj utakmici da se ekipa Atalanta-e ne snalazi baš najbolje u situacijama kada je primorana da brani svoj gol, tako da je pravo vreme da ponovo odigraju jedan meč u prepoznatljivom ritmu.

Atalanta je ekipa koja igra veoma ofanzivno ( naročito kod kuće ), pa nema sumnje da će sutra napasti od samog starta meča, i sasvim realno je za očekivati da mogu postići barem dva gola.

RB Leipzig

Leipzig je na dobrom putu da se ponovo plasira u Ligu Šampiona, imajuči u vidu da trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli domaćeg šampionata, i ima tri boda više od petoplasiranog Freiburg-a. Uprkos tome, cilj uprave kluba je da se ove sezone osvoji trofej, tako da je sutrašnji meč veoma važan za ekipu Leipziga.

Leipzig je uoči prvog duela sa Atalantom bio veliki favorit, ali nije ispunio očekivanja. Iako su konstantno napadali tokom drugog poluvremena, možemo reći da nisu ostavili sjajan utisak, tako da sigurno od njih sutra možemo očekivati mnogo kvalitetniji nastup, jer su zaista retke situacije da Leipzig odigra dva puta loše.

U dobroj su formi u poslednje vreme, i na prethodna tri meča u domačem šampionatu i Ligi Evrope su postigli čak osam golova, tako da verujemo da će i sutra odigrati u istom ritmu.

H2H

Atalanta i Leipzig su odigrali samo jedan međusobni meč do sada, i ta utakmica je završena rezultatom 1:1.

Povrede i izostanci

Atalanta: Cabezas I Djimsiti. Ilicic i Freuler su neizvesni za nastup na sutrašnjem meču.

RB Leipzig: Haidara.

Atalanta – RB Leipzig Prognoza

Iako smo očekivali da će prvi duel ovih timova biti veoma efikasan, to se nije desilo. Atalanta i RB Leipzig su dve ekipe koje igraju izrazito napadački, tako da je rezultat iz prvog meča 1:1 zaista začuđujući.

Jedini način da Atalanta obezbedi učešće u Ligi Šampiona naredne sezone je da osvoji Ligu Evrope, tako da nema sumnje da će fudbaleri domaćeg tima biti dovoljno motivisani da daju sve od sebe u sutrašnjem meču, i da pokušaju da eliminišu neugodnu ekipu RB Leipzig-a.

Više puta ove sezone smo videli da Atalanta ne ume da odigra utakmicu u sporijem ritmu, tako da je sasvim realno za očekivati da će sutra biti znatno agresivniji i ofanzivniji, jer druge šanse za plasam u polufinale neće biti.

RB Leipzig je u nedelju već u prvom poluvremenu postigao tri gola protiv Hoffenheim-a, i na taj način nastavio sjajnu golgetersku seriju, a trener Tedesco je odlučio da u drugom poluvremenu odmori važnije igrače, tako da je jasno da će RB Leipzig sutra odigrati maksimalno motivisano, sa ciljem da se plasira u polufinale Lige Evrope.

Obe ekipe poseduju kvalitet dovoljan za postizanje najmanje jednog gola, a kako se radi o veoma ofanzivno orjentisanim timovima, očekujemo da na sutrašnjem meču golovi neće izostati ( za razliku od prvog meča ).

Prognoza: Over 2.5

Kvota: 1.72

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan