Auger Aliassime vs Andrey Rublev: Tipovi, savjeti i kvote – 20.02.2022.

Dusan
20 veljače, 2022
365 Views
Auger Aliassime vs Andrey Rublev

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Auger Aliassime

Auger Aliassime je 21-godišnji teniser iz Kanade koji je trenutno deveti reket svijeta. Auger je dvije godine proveo oko 20-og mjesta na ljestvici ali je prethodna sezona bila sjajna i uspio je napraviti iskorak te ući u top 10 igrača svijeta.

Igrač je koji je još uvijek bez ATP titule ali je do sada igrao osam ATP finala, od čega su tri bila na hardu u dvorani što dovoljno pokazuje da mu ovakvi uslove igre odgovaraju. Osim što je prethodne godine igrao dva ATP finala on je bio sjajan na Grand Slam turnirima te je igrao četvrt finale Wimbledona te polufinale US Opena.

Felix je i u ovu godinu ušao sjajno. Na Australian Openu je igrao četvrt finale u kome je čak i poveo Danila Medvedeva sa 2-0 i bio bolji na terenu u prvoj polovici trećeg seta nakon čega je njegov nivo igre blago opao te je Danil uspio preokrenuti. Bez obzira na taj poraz jasno je da je trenutno jedan od najboljih igrača na touru. Ovdje je Auger odigrao četiri sjajna meča u kojim je savladao Gerasimova, Murraya, Norriea te sedmog igrača svijeta Rubleva te ukoliko ponovi takvu partiju danas sigurno da može doći do svog prvog ATP turnira u devetom ATP finalu.

Andrey Rublev

Andrey Rublev je 24-godišnji teniser iz Rusije koji je trenutno sedmi igrač svijeta. Igrač je koji obožava igrati na hardu, dvoranski uvjeti mu odgovaraju te je na uslovima igre kakvi su u Marseilleu sigurno jedan od najboljih igrača na touru.

Rublev je ove godine na omjeru 8-2. Na Australian Openu je ispao u 1/16 finala od ove godine sjajnog Čilića a u Rottedamu od Augera u polufinalu dok je u ostalim mečevima upisao pobjede.

Na ovom turniru je Rublev odigrao tri solidna meča u kojim je upisao tri očekivane pobjede. Ipak, u svakom od mečeva je imao padove u igri zbog kojih je gubio setove te je u svakom od mečeva došao do pobjede od 2-1.

Tipovanje na susret

U duelu između Felixa Augera Aliassime i Andreya Ruvleva će sigurno biti nekoliko gemova gdje će igrači sjajnim servisima osvajati gemove. Ipak, ključ za pobjedu će biti igra sa osnovne linije gdje se danas očekuje velika borba. Za očekivati je da vidimo jedan neizvjestan meč, sličan onome iz Rotterdama u kojem svaki set može otići na obje strane.

Naš tip za ovaj susret je hendikep gemova (+2.5) na Andreya Rubleva što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.75. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Andrey Rublev (+2.5)

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan