B. Leverkusen vs Atalanta: Tipovi, savjeti i kvote – 17.03.2022.

Dusan
16 ožujka, 2022
530 Views
Bayer Leverkusen - Atalanta

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Ekipa Atalante će u revanš susretu osmine finala Europa Lige na BayAreni braniti prednost od 3:2 protiv Leverkusena.

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen i ove sezone ima sjajnu momčad ali kao što smo i navikli od njih već sezonama najveći problem za pravljenje većih uspjeha je taj što ne mogu u kontinuitetu da bilježe sjajne rezultate. Također, tu do izražaja dolaze i problemi sa igrama posljednje linije koja bi sigurno morala biti kvalitetnija za jednu ekipu od koje se očekuje da se plasira u Ligu Prvaka.

Bayer Leverkusen je trenutno u Bundesligi trećeplasirana ekipa lige i do kraja sezone će se sa momčadima Leipziga, Freiburga i Hoffenheima boriti za preostala dva mjesta koja vode u Ligu Prvaka. Imali su zaista odličnih perioda ove sezone ali nakon nešto lošijih partija posljednje linije u posljednje vrijeme se ne nalaze u najboljoj formi. Oni su na posljednjih 16 susreta u svim takmičenjima uspjeli svoju mrežu sačuvati samo u jednom susretu.

Napadačka zona nema problema sa kreiranjem prilika, u Bundesligi su postigli 64 pogotka u 26 odigranih susreta. Slična situacija je bila i u grupnoj fazi Europa Lige. Tu su bez problema došli do prve pozicije u skupini, postigli su 14 pogodaka a u šest odigranih utakmica u skupini na četiri su primali bar jedan pogodak.

Atalanta

Sa druge strane ekipa Atalante je posljednjih nekoliko godina jedna od najboljih momčadi Serie  A. Ipak, ove godine su nakon nešto lošijih rezultata u posljednje vrijeme ispali iz utrke za top 4 te trenutno kasne osam bodova za ekipama koje idu u Ligu Prvaka naredne sezone.

Najveći problem i u igri Atalante je posljednja linija koja prima u prosjeku više od jednog pogotka u domaćem šampionatu. Očajne partije posljednje linije su i najveći razlog njihovog ispadanja iz Lige Prvaka još u grupnoj fazi kada su u šest utakmica primili 13 pogodaka.

Prijedlog za tipovanje

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo gledati mnoštvo gol prilika sa obje strane. Obje momčadi imaju fantastične napadačke zone te tokom čitave sezone razne probleme u igrama posljednje linije.

To smo mogli vidjeti i u prvom susretu ovih ekipa kada smo vidjeli pet pogodaka i još pregršt gol prilika. Smatramo da nas sličan dvoboj očekuje i noćas te je stoga klađenje na golove najbolji izbor.

Naš tip za ovaj meč je više od 3 pogotka (azijski zbroj golova) što kladionica bet365 plaća odličom kvotom 1.87. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: (-3+) više

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan