Barcelona vs Cadiz: Tipovi, savjeti i kvote – 18.04.2022.

Dusan
18 travnja, 2022
489 Views
Barcelona vs Cadiz

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Obzirom na eliminaciju u Ligi Evrope, ekipi Barcelone preostaje borba za drugo mesto na tabeli u domaćem šampionatu, a imajući u vidu da im u goste dolazi Cadiz koji se bori za opstanak, sigurni smo da fudbaleri domaćeg tima neće imati nimalo lak zadatak na sutrašnjem meču.

Barcelona

Jedinu šansu za osvajanje trofeja ove sezone fudbaleri Barcelona-e su izgubili u četvrtak, kada su na domaćem terenu u četvrtfinalu Lige Evrope poraženi rezultatom 3:2 od Eintracht Frankfurta. Domaćem timu je preostala borba za plasman u Ligu Šampiona naredne sezone, i imajući u vidu trenutno stanje na tabeli, pobeda na sutrašnjem meču im je apsolutni imperativ.

Barcelona je na trideset odigranih mečeva osvojila šezdeset bodova, i u ovom trenutku zauszima treće mesto na tabeli sa samo tri boda prednosti u odnosu na petoplasirani Betis. Na domaćem terenu su na četrnaest odigranih mečeva ostvarili učinak od deset pobeda, dva remija i dva poraza, uz trideset dva postignuta i samo trinaest primljenih golova, i sa prosekom od 0.93 primljenih golova po meču imaju drugi najbolji defanzivni učinak u šampionatu.

Verujemo da će trener Xavi uspeti da dovoljno motiviše svoje fudbalere pred odlučujuće mečeve ove sezone, tako da očekujemo da će Barcelona sutra odigrati meč na prepoznatljivom nivou.

Cadiz CF

Sedam mečeva pre kraja šampionata, Cadiz ima dvadeset osam osvojenih bodova nakon trideset jedne odigrane utakmice, i zauzima osamnaesto mesto na tabeli. Cadiz u ovom trenutku ima jedan bod zaostatka u odnosu na Mallorcu, tako da im predstoji više nego teška borba za opstanak.

Jedan od glavnih problema ekipe Cadiz-a ove sezone je efikasnost, obzirom da su do sada postigli samo dvadeset šest golova, a sa takvim učinkom je teško za očekivati neki konkretniji uspeh.

Kada je u pitanju trenutna forma, Cadiz je na prethodnih pet mečeva osvojio čak sedam bodova, ali nam je veoma zanimljiv podatak da je ekipa Cadiz-a na poslednja četiri gostovanja uspela da osvoji dva boda uz samo dva postignuta gola.

Iako im je svaki bod veoma važan u borbi za opstanak, uzimajući u vidu njihov učinak na gostujućim terenima, mišljenja smo da neće biti u prilici pružiti ozbiljniji otpor favorizovanom domaćinu, kome je pobeda potrebna kako bi vratio poljuljano samopouzdanje.

 

H2H

Istorija međusobnih duela ovih timova pokazuje da je Barcelona značajno uspešnija, a u prvom ovosezonskom meču je bilo 0:0.

Povrede i izostanci

Barcelona: Araujo, Fati, Pedri i Roberto. Pique i Umtiti će najverovatnije propustiti sutrašnji meč.

Cadiz CF: Alarcon, Andone, Calceren i Haroyan.

Prognoza

Malo ko je mogao očekivati da će Barcelona na domaćem ternu primiti čak tri gola od Eintracht-a i na taj način završiti pohod na trofej Lige Evrope ove sezone, ali se i to desilo. Preostala im je borba za plasman u Ligu Šampiona naredne sezone, i verujemo da tu priliku neće prokockati.

Pobedom u sutrašnjem meču bi napravili zaista veliki korak napred ka ostvarenju tog cilja, a sigurni smo i u još jednu stvar: Xavi neće dopustiti da njegova ekipa na dva uzastopna meča napravi iste defanzivne greške.

Barcelona je ove sezone na četrnaest mečeva odigranih kod kuće primila samo trinaest golova, a kako im u goste dolazi ekipa sa mnogo ofanzivnih problema, velike su šanse da će domaći tim na sutrašnjem meču uspeti da sačuva svoju mrežu. Sve osim ubedljive pobede domaćeg tima predstavljaće veliko iznenađenje.

Naša prognoza: 2:0

Prognoza: Barcelona clean sheet ( Cadiz under 0.5 goals )

Kvota: 1.80

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan