Baskonia vs. Real Madrid: Tipovi, savjeti i kvote – 07.06.2022.

Dusan
7 lipnja, 2022
501 Views
Baskonia vs. Real Madrid

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Prvu priliku za plasman u finale doigravanja ACB lige košarkaši Real Madrida imat će u utorak od 21 sat, kada je na programu treći meč serije protiv Baskonie.

Nakon dvije lake pobjede u Madridu (83:71, 94:84), “Los Blancosi” putuju u Baskiju, a dodatni motiv za trijumf u ovom susretu imat će košarkaši iz glavnog grada Španjolske.

Baskonia

Košarkaši Baskonie bili su ravnopravan rival samo u prvom poluvremenu prve utakmice. U ostalim intervalima nisu uspjeli parirati favoriziranom protivniku pa su sada suočeni sa  eliminacijom i popularnom metlom.

Momčad Nevena Spahije izgubila je bitku u reketu s Madriđanima, a spoljna linija momčadi nije uspjela pridonijeti toliko da Baskonia ima aktivan rezultat. Baskijska momčad nema centre ni približne gabarite kojima bi se mogla nositi s Walterom Tavaresom.

Steven Enoch i Matt Costello su niži i pokretljiviji centri, ali nisu dovoljno dobri defanzivci da zaustave učinkovitost Realovog diva.

Žele li izbjeći eliminaciju nakon samo tri utakmice, košarkaši Baskonie moraju bolje i preciznije šutirati. Pouzdan šut za tri poena jedno je od glavnih oružja baskijske momčadi ove sezone, pa Giedraitis, Fontecchio, Peters, Marinković i ostali moraju pogađati iz daljine kako im ovo ne bi bila posljednja utakmica u ovoj natjecateljskoj godini.

Real Madrid

Spomenuti Walter Tavares bio je dominantan u obje utakmice i jedan od najzaslužnijih za vodstvo Real Madrida od 2:0. Div s Zelenortskih otoka je po tko zna koji put pokazao da je najdominantniji centar Europe i da ga je jako teško braniti.

Veliku pomoć su mu pružili krilni centar Anthony Randolph i krilo Rudy Fernandez, koji su oba meča završili s dvoznamenkastim učinkom. Nedostatak tipičnog playmakera, Pablo Laso ponovno je nadoknadio Adamom Hangom koji je bio najučinkovitiji u utakmici broj dva, a koju je sjajno odigrao i 18-godišnji Juan Nunez.

Trener Reala još jednom je pokazao da ima hrabrosti dati minutažu mladim igračima i tako im pomoći da se afirmiraju u velikim utakmicama.

Košarkaši Real Madrida imat će dodatni motiv za pobjedu u ovoj utakmici jer je Pablo Laso u nedjelju doživio srčani udar. Još se ne zna kakve su posljedice, ali očito je da ga čeka duga stanka.

Španjolski stručnjak sjeo je na klupu Reala 2011. godine i sudjelovao u osvajanju brojnih trofeja “kraljevskog kluba”. U njegovoj odsutnosti momčad će voditi njegov pomoćnik Chus Mateo, koji je već vodio ovu momčad tijekom sezone kada je Lasso bio pozitivan na koronavirus.

Raniji susreti

Ove su dvije momčadi odigrale već šest utakmica ove sezone, a Real Madrid je pobijedio pet puta. U Baskiji su odigrane dvije utakmice, a Madrid je oba puta bio i više nego dominantan – 83:65 i 88:60.

Prijedlog za tipovanje

Mišljenja smo da je razlika u kvaliteti dvije momčadi očita i da su košarkaši Real Madrida to već pokazali i dokazali u međusobnim duelima. “Los Blancosi” su fizički nadmoćniji, obrambeno puno bolje organizirani i vjerujemo da mogu zaključiti ovu seriju u utorak.

Dakle, hendikep pobjeda Reala na margini od -3,5 poena u 22bet kladionici je naš prijedlog za tipovanje sa ovog meča.

Prijedlog za tipovanje: Real Madrid -3.5

Tečaj: 1.91

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan