Benfica vs Liverpool: Tipovi, savjeti i kvote – 05.04.2022.

Dusan
5 travnja, 2022
694 Views
Benfica vs Liverpool

U utorak su na programu prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka, a u Lisabonu će domaća Benfica dočekati Liverpool. Početak utakmice na rasporedu je u 21 sat.

Benfica

Portugalski predstavnik već je napravio nekoliko iznenađenja u ovosezonskom izdanju elitnog europskog nogometnog natjecanja. U grupnoj fazi iza sebe su ostavili Barcelonu, koja u prvom dijelu sezone nije bila blijeda sjena današnje momčadi, dok su u osmini finala eliminirali Ajax koji je bio favorit u dvoboju.

Momčad trenera Nelsona Verissima bila je neporažena u devet utakmica u svim natjecanjima, ali je taj niz prekinut prošlog petka kada je Benfica poražena u gostima od Brage. No, reprezentativna stanka ostavila je traga, a igrači lisabonske momčadi već su bili u dvoboju s Liverpoolom.

Puno toga u igri Benfice ove sezone ovisi o tandemu Darwin Nunez – Rafa Silva. Talentirani urugvajski napadač ove je sezone postigao 21 gol u svim natjecanjima i najbolji je strijelac momčadi, dok je Portugalac najkreativniji igrač i najbolji asistent s 15 uspješnih dodavanja.

Rodrigo Pinho i Lucas Verissimo propustit će ovaj meč zbog ozljeda, dok je Adel Taarabt ispitan zbog problema s primicačem.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Liverpool

S druge strane, igrači Liverpoola u portugalsku prijestolnicu putuju puni samopouzdanja, jer igraju fenomenalno na svim frontama i u utrci su za tri trofeja (Premier liga, FA kup, Liga prvaka), a već su osvojili Carabao Cup.

Doživjeli su samo jedan poraz u posljednjih 19 utakmica u svim natjecanjima, od Intera u uzvratu osmine finala Lige prvaka (1:0), ali ih to nije koštalo prolaska u sljedeću fazu. U spomenutom razdoblju upisali su samo dva remija, a sve ostalo su pobjede.

“Redsi” su prošli vikend u domaćem prvenstvu svladali Watford s 2:0 golovima Dioga Jote i Fabinha iz jedanaesterca. Iako su pokazali nešto slabiju igru, osvojili su bodove, a trener Klopp je djelomično odmorio Sadia Manea, Mohameda Salaha i Fabinha, dok je Trent Alexander-Arnold sjedio na klupi jer se nije u potpunosti oporavio od ozljede. No, engleski desni bek će najvjerojatnije biti u početnoj postavi za susret s Benficom, što će biti veliki plus za Jurgena Kloppa.

U konkurenciji za početnu postavu bit će i Naby Keita, kao i Luis Diaz koji se kasnije vratio u momčad iz reprezentacije pa ga je stručni stožer poštedio u dvoboju s Watfordom.

Očekivani sastavi

Benfica (4-4-2): Vlahodimos; Grimaldo, Vertonghen, Otamendi, Gilberto; Everton, Weigl, Taarabt, Rafa; Nunez, Ramos

Liverpool (4-3-3): Alisson; Robertson, Van Dijk, Matip, Alexander-Arnold; Thiago, Fabinho, Henderson; Diaz, Mane, Salah

Raniji susreti

Dvije momčadi posljednji su se susret susrele u sezoni 2009/10 u četvrtfinalu Europske lige. Benfica je u Lisabonu slavila 2:1, dok je Liverpool na “Anfieldu” bio uvjerljiv s 4:1.

Prijedlog za tipovanje

Očekujemo dinamičnu i učinkovitu utakmicu, s mnogo stvorenih šansi, tako da je naš prijedlog klađenja tip over na margini od 2,5 gola u kladionici 22bet.

Prijedlog za tipovanje: 2.5 goals over

Tečaj: 1.63

Kladionica: 22bet

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan