Betis vs Elche: Tipovi, savjeti i kvote – 19.04.2022.

Dusan
19 travnja, 2022
487 Views
Betis vs Elche

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Teško da će ekipa Betis-a ikada više imati ovakvu priliku da obezbedi učešće u Ligi Šampiona, i u situaciji su da šest kola pre kraja šampionata odlučuju o svojoj sudbini.

Betis

Betis sutrašnji meč dočekuje na petom mestu na tabeli sa pedeset sedam osvojenih bodova nakon trideset dve odigrane utakmice, i ima tri boda zaostatka u odnosu na ekipe Sevilla-e i Atletico Madrid-a.

U dosadašnjem delu šampionata su fudbaleri Betis-a postigli pedeset šest golova, što znači da se u ovom trenutku nalaze na četvrtom mestu liste najefikasnijih timova lige, a to je za sve ljubitelje fudbala zaista prijatno iznenađenje.

Betis je ove sezone odigrao šesnaest utakmica na domaćem terenu, na kojima je ostvario učinak od devet pobeda, dva remija i pet poraza, uz zaista odličnu gol razliku od trideset jednog postignutog i devetnaest primljenih golova, tako da je sasvim realno za očekivati da će i na sutrašnjoj utakmici nastaviti seriju dobrih rezultata kod kuće.

Na poslednjih pet mečeva su zabeležili tri pobede i dva remija, tako da dočekuju Elche u više nego dobrom raspoloženju.

Elche

Elche je na dobrom putu da obezbedi opstanak u ligi, i uoči ovog kola se nalazi na trinaestom mestu na tabeli, sa šest bodova prednosti u odnosu na prvi tim koji se nalazi u opasnoj zoni.

Nisu za sada ostavili preterano dobar utisak, imajući u vidu da su na trideset dve odigrane utakmice ostvarili učinak od devet pobeda, osam remija i petnaest poraza, uz trideset pet postignutih i četrdeset četiri primljena gola.

Na gostujućim terenima su na šesnaest odigranih mečeva zabeležili tri pobede, tri remija i deset poraza, uz skromnih petnaest postignutih i čak dvadeset sedam primljenih golova. Zanimljiv je podatak da je Elche jedna od ekipa sa najmanjim brojem remija u ligi, što dovoljno pokazuje da svoje mečeve igraju bez ikakvih kalkulacija i veoma otvoreno.

Kada je u pitanju trenutna forma, na poslednjih pet mečeva imaju dve pobede i tri poraza, uz gol razliku od šest postignutih i pet primljenih golova.

H2H

Betis je u prvom ovosezonskom duelu bio bolji rezultatom 3:0, i to na gostujućem terenu.

Povrede i izostanci

Betis: Camarasa, Lainez i Montoya.

Elche: Boye i Carrillo.

Prognoza

Betis je imao veoma lepu šansu da dođe do same završnice Lige Evrope ove sezone, ali ga je na tom putu ipak zaustavila ekipa Eintracht Frankfurt-a, koja je kasnije eliminisala i Barcelona-u. Velika želja navijača Betis-a je da njihov tim obezbedi učešće u Ligi Šampiona naredne sezone, a za tako nešto će im biti potrebne najmanje četiri pobede u preostalih šest mečeva.

Prvi korak ka ostvarenju ovog sna je pobeda na sutrašnjem meču protiv Elche-a, ekipe koja je relativno mirna kada je u pitanju borba za opstanak, tako da ne sumnjamo u motivisanost fudbalera domaćeg tima. Betis ove sezone igra veoma efikasne mečeve kod kuće, i mišljenja smo da će fudbaleri domaćeg tima nametnuti željeni ritam i pokušati da završe posao već u prvom poluvremenu.

Prognoza: HT/FT Betis-Betis

Kvota: 2.45

Kladionica: Maxbet

Ukoliko se odlučite registrovati u Maxbet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

Maxbet Kladionica

4.9/5
  • Sjajan bonus dobrodošlice
  • Odlična sekcija za live klađenje
  • Mogućnost gledanja live stream-a
  • Odličan live casino i solidan izbor slot igara
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Ponuda sportova i kladioničarskih marketa bi morala biti bolja
10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan