Brentford vs West Ham: Tipovi, savjeti i kvote – 10.04.2022.

Dusan
10 travnja, 2022
608 Views
Brentford – West Ham

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Brentford

Momčad Brentforda je nekoliko sezona završavala u samom vrhu Championshipa ali nikako nisu uspjeli da se domognu Premier Lige. Prije dvije sezone su igrali finale play offa u kome su poraženi od gradskih rivala, ekipe Fulhama a prethodne sezone su zasluženo ušli u društvo najboljih.

Ipak, pred ovu sezonu nisu ulagali mnogo i pred početak sezone je bilo jasno da će biti jedna od ekipa iz donje polovice tablice Premier Lige. Trenutno su petnaestoplasirana ekipa Premier Lige sa 33 osvojena boda. Odradili su odlično dosadašnji dio sezone, imaju devet bodova više u odnosu na ekipe u opasnoj zoni te su ogromne šanse da ćemo ih i naredne sezone gledati u Premier Ligi.

Ekipa sus a sjajnom fantastičnom zonom gdje ih krase igrači poput Toneya, Mbeuma i Canosa koji iz utakmice u utakmicu kreiraju veliki broj gol prilika. Trenutno sun a 37 postignutih pogodaka a također se nalaze u sjajnoj formi te imaju tri pobjede na posljednja četiri odigrana susreta.

O kakvoj se napadačkoj zoni radi najbolje se moglo vidjeti prethodnog tjedna na Stamford Bridgeu kada su Chelseu zabili četiri pogotka.

West Ham

Sa druge strane momčad Ekipa West Hama ima jednu sjajnu sezonu iza sebe u Premier Ligi u kojoj su se čak borili za mjesta koja vode u Ligu Prvaka ali su se na kraju morali zadovoljiti učešćem u Europa Ligi.

Ove godine je momčad West Hama nastavila sa sjajnim partijama. Trenutno su šestoplasirana ekipa Premier Lige sa 51 osvojenim bodom te trenutno zaostaju svega šest bodova za mjestima koja vode u Ligu Prvaka. Od početka sezone zaista igraju na visokom nivou, jedna su od najefikasnijih ekipa Premier Lige sa 51 postignutim pogotkom u 31 odigranom susretu i jasno je da je sjajna napadačka zona njihov najveći adut.

U Europa Ligi je ekipa West Hama također igrala na visokom nivou. U skupini su bili smješteni sa momčadima Dinama, Rapida i Genka a na kraju su bez većih poteškoća osvojili prvo mjesto koje ih je odvelo direktno u osminu finala tog takmičenja.

Nisu imali sreće sa žrijebom u osmini finala te su izvukli Sevillu koja je bila jedan od favorita turnira ali su ih nakon dvomeča uspjeli nadigrati. West Ham je pogotkom Yarmolenka u produžecima uspio savladati i izbaciti Sevillu te su sigurno trenutno jedni od glavnih kandidata za osvajanje tog takmičenja.

Sredinom tjedna su igrali utakmicu Europa Lige protiv Lyona, dobili su crveni karton još u prvom poluvremenu ali su uspjeli da izvuku remi sa desetoricom.

Prijedlog za tipovanje

U utakmici između Brentforda i West Hama treba očekivati otvoren nogomet sa pregršt gol prilika na obje strane. Obje momčadi kreiraju veliki broj gol prilika, Brentford je na posljednje četiri utakmice tresao mrežu protivnika a West Ham na posljednjih pet. Također, u prvom susretu ovih ekipa smo vidjeli veliki broj gol prilika i tri pogotka te nema sumnje da nas sličan scenarij očekuje i danas.

Naš tip za ovaj susret je BTTS što kladionica UNIBET plaća odličom kvotom 1.82. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: BTTS

KLADIONICA: UNIBET

KVOTA: 1.82

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan