Brighton vs Liverpool: Tipovi, savjeti i kvote – 12.02.2022.

Dusan
11 ožujka, 2022
387 Views
Brighton - Liverpool

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Prva utakmica 29-og kola Engleske Premier Lige se igra na Amexu gdje će Brighton dočekati momčad Liverpoola. Sigurno da je pred nama jedan izuzetno važan dvoboj za nastavak šampionata s obzirom da Liverpool u slučaju pobjede ostaje u utrci za titulu.

Brighton

Ekipa Brightona je ove sezone igrala odlično u prvom dijelu sezone. Imali su jednu od najboljih polusezona u istoriji kluba te su čak dugo vremena bili ekipa iz gornje polovice Premier Lige. Ipak, kako je sezona odmicala njihova forma je padala te su trenutno ekipa iz donje polovice tablice.

Momčad Brightona je trenutno 13-toplasirana ekipa Premier Lige te bez obzire na nešto lošije rezultate u posljednje vrijeme jasno je da je glavni cilj, ostanak u društvu najboljih, ispunjen već sada. Imaju 12 bodova više u odnosu na ekipe iz opasne zone i jasno je da ćemo ih i naredne sezone gledati u Premier Ligi.

Trenutno su jedna od ekipa sa najlošijom formom u ligi. Nalaze se u nizu od četiri poraza a na posljednjih devet utakmica su upisali svega jednu pobjedu, protiv Watforda u gostima. Jasno je da je najveći problem momčadi u posljednje vrijeme kreiranje gol prilika.

Na posljednja tri susreta su postigli svega jedan pogodak te će protiv fantastičnog Liverpoola imati ogromnih problema za kreiranje prilika.

Liverpool

Sa druge strane ekipa Liverpoola igra još jednu odličnu sezonu i u domaćem šampionatu ali i u Ligi Prvaka. U Engleskoj Premier Ligi su trenutno drugoplasirana ekipa lige sa 63 osvojena boda u 27 odigranih utakmica.

Za prvoplasiranim Cityem zaostaju šest bodova te imaju utakmicu manje. Dugo vremena su imali veći zaostatak ali nakon sjajnih partija u posljednje vrijeme te nekoliko kikseva građana uspjeli su da se vrate u utrku za titulu.

Liverpool je u Ligi Prvaka bio sjajan, u grupnoj fazi su bili smješteni u izuzetno teškoj skupini sa Atleticom, Portom i Milanom a na kraju su upisali šest pobjeda te su se bez većih poteškoća plasirali u knockout fazu.

U osmini finala su igrali sa ekipom Intera kojeg su uspjeli izbaciti te čekaju protivnika u četvrt finalu. Osim toga nalaze se u sjajnoj formi u domaćem šampionatu gdje su trenutno u nizu od sedam pobjeda a osim toga su uspjeli proći u kupovima izbacivši Chelsea i Norwich.

Prijedlog za klađenje

Liverpool sigurno ima daleko kvalitetnije pojedince od Brightona. Osim toga Liverpool se nalazi u mnogo boljoj formi od Brightona. Za Brighton ovaj susret nije od ogromne važnosti kao za Liverpool te se stoga očekuje i veća želja za pobjedom gostiju.

Naš tip za ovaj meč je pobjeda Liverpoola uz azijski hendikep (-1) što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.91. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Liverpool (-1)

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan