Chelsea vs Lille: Tipovi, savjeti i kvote – 22.02.2022.

Dusan
22 veljače, 2022
461 Views
Chelsea vs Lille

Momčad sa “Stamford Bridgea” osvojila je prvi trofej sezone, nakon što je trijumfirala na Svjetskom prvenstvu za klubove, a u utorak nastavlja obranu naslova europskog prvaka u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Chelsea

Izabranici Thomasa Tuchela svladali su brazilski Palmeiras u borbi za “krov svijeta”, a opet je sretan za londonsku momčad bio Kai Havertz koji je u produžetku postigao pobjednički pogodak. Popularni “plavci” vratili su se premijerligaškim obavezama proteklog vikenda, a u malom gradskom derbiju svladali su Crystal Palace tek na kraju susreta (1:0) golom Hakima Ziyecha.

Chelsea je grupnu fazu natjecanja završio kao drugoplasirana momčad skupine H, iza Juventusa, te je u šest utakmica osvojio 13 bodova. Bolje su igrali kod kuće, gdje su upisali sva tri trijumfa i nisu primili niti jedan gol (9:0)!

Za očekivati ​​je da će londonski tim svim silama napasti trofej Lige prvaka, budući da je naslov prvaka Engleske daleko i teško je vjerovati da oni mogu sustići Manchester City i Liverpool. Realizacija je u posljednje vrijeme problem za ovu momčad, što prošle sezone nije bio slučaj. No, Romelu Lukaku cijelu sezonu nije u formi i to je za njemačkog izbornika najproblematičnije.

Tuchel neće moći računati na tandem ozlijeđenih bekova James-Chilwell, kao ni na Hudson-Odoia. Mason Mount je upitan za ovaj dvoboj, dok će kapetan Cesar Azpilicueta najvjerojatnije biti u početnoj postavi.

Lille

Lille je bio najbolji u skupini G u konkurenciji Salzburga, Seville i Wolfsburga, no forma momčadi u posljednje vrijeme oscilira pa se nalaze tek na 11. mjestu francuske Ligue 1.

Aktualni prvak Francuske daleko je od igre i rezultata koji su ih krasili prethodne natjecateljske godine, kada su bili apsolutni hit francuskog prvenstva i cijele Europe.

U posljednjih šest utakmica u francuskom prvenstvu ostvarili su samo dva trijumfa, a nisu uspjeli svladati ekipe poput Metza (0:0) i Bresta (0:1), dok su nedavno u derbiju protiv PSG-a doživjeli pravi debakl na svom stadionu (1:5).

Jonathan David jedini je igrač ove momčadi, koji igra na prošlosezonskoj razini i uvjerljivo je najbolji strijelac momčadi s 12 golova. Turski napadač Burak Yilmaz upravo je podbacio i doslovno je neprepoznatljiv cijelu sezonu.

Očekivani sastavi

Chelsea (3-4-3): Mendy; Thiago Silva, Rüdiger, Christensen; Azpilicueta, Jorginho, Kante, Alonso; Ziyech, Lukaku, Pulisic

Lille (4-4-2): Jardim; Zeki Čelik, Fonte, Botman, Gudmundsson; Weah, Andre, Xeka, Bamba; Burak Yilmaz, David

Raniji susreti

Dvije momčadi su se posljednji put susrele u grupnoj fazi Lige prvaka u sezoni 2019/20, a Chelsea je oba puta slavio identičnim rezultatom 2:1.

Prijedlog za tipovanje

Iako nisu na optimalnoj razini kada je u pitanju golgeterska forma, mišljenja smo da će igrači Chelsea svih 90 minuta igrati disciplinirano i odgovorno te da će se dobro snaći pred uzvrat u Francuskoj.

Očekujemo da će “Plavci” opravdati ulogu favorita u ovom susretu i trijumfirati s minimalno dva gola razlike, pa je naš prijedlog klađenja hendikep pobjeda domaće momčadi na margini od -1,5 golova u Meridianbetu, koji daju izvrsni tečaj za ovaj tip, 2.01.

Prijedlog za tipovanje: Chelsea -1.5

Tečaj: 2.01

Kladionica: Meridianbet

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Dusan