Crvena zvezda vs Monaco: Tipovi, savjeti i kvote – 03.02.2022.

Dusan
2 veljače, 2022
774 Views
Crvena zvezda vs Monaco

Crvena zvezda

Nakon velike pobjede u Grčkoj protiv Olympiakosa, fanovi Crvene zvezde su se ponadali da bi njihova ekipa mogla da se uključi u borbu za četvrtfinale Eurolige, međutim već na prvoj sljedećoj utakmici uslijedilo je razočaranje.

Milano je iz Beograda odnio dva boda u meču gdje crveno-bijeli nisu mogli nikako da uspostave igru u napadu iako je Dejan Radonjić konačno imao sve igrače na raspolaganju. Zvezdina priča od početka sezone je jednostavna.

Kada imaju energiju i kada se mogu spremiti za utakmicu, u stanju su svakoga da savladaju, međutim potrebno je da napad makar djelomično isprati jer euroligaški potencijal ne posjeduju na toj strani parketa.

Odbrana je zaista odradila u utorak svoj dio posla tako što je svela Milano na svega 63 poena, međutim napad je ostao na 57. Zvezdu mogu radovati bolje partije Austina Hollinsa od koga se očekivalo mnogo više nego što je pokazao do sada.

Monaco

Dolaskom Saše Obradovića, sve se promijenilo u Monacu. Iako su mnogi smatrali da je otpuštanje Zvezdana Mitrovića bio pogrešan potez, tako se nije ispostavilo. Crnogorski stručnjak se sukobio sa Mikeom Jamesom, a uprava kluba je stala na stranu najskupljeg pojačanja.

Otkad je Obradović tu, James igra mnogo bolje, a u tandemu sa Dwayneom Baconom je u stanju da uništi svakog protivnika. U posljednje vrijeme, Monaco igra svoju najbolju košarku u sezoni i da su uspjeli da savladaju Real Madrid na domaćem parketu, bili bi mnogo bliže plasmanu u četvrtfinale koje je jedina šansa da ovaj klub igra Euroligu i naredne jeseni.

U tim se nakon ozljede vratio i Donta Hall koji je mnogo važan za unutrašnju igru Monaca i do kraja regularnog dijela sezone, za ovaj klub je svaki meč od ekstremnog značaja. Iako su imali težak meč u domaćem natjecanju za vikend, svejedno su otišli u Atenu i pobijedili Panathinaikos bez većih problema.

ortal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Očekivani sastavi

Crvena zvezda ove sedmice po prvi put ima sve igrače na raspolaganju ove sezone, dok Monaco u Beograd dolazi bez Lea Westermanna koji je određen period van terena zbog ozljede.

Raniji rezultati i trendovi

Beogradski crveno-bijeli se nalaze na učinku 8-13 nakon 21 odigranog meča i pravo čudo će biti potrebno da se vrate u igru za četvrtfinale Eurolige. Monaco ima dvije utakmice više i 11-12 skor te se nalaze na granici osmog mjesta. Na domaćem terenu, Zvezda ima 5-5 uz dva uzastopna poraza, a Monaco je van svoje dvorane na 6-7, uz pet trijumfa u nizu. Tri puta su ovi klubovi igrali međusobno i rezultat je 2-1 za klub iz Kneževine.

Prijedlozi za tipovanje

Prijedlog za ovu utakmicu je pobjeda Crvene zvezde uključujući eventualne produžetke, a kladionica 22Bet daje kvotu 1.74 za ovu igru.

Iako se nalazi u teškoj situaciji, Crvena zvezda sigurno neće odustati od ambicije da se plasira u top8, dok god postoji teoretska šansa za tako nešto. Protiv Milana je odbrana bila na visokom nivou i sigurno će biti motivisani. Saša Obradović se na jako ružan način rastao sa ovim klubom i atmosfera na tribinama sigurno da će dati dodatni vjetar u leđa domaćoj ekipi da prekine niz od dva poraza na svom parketu u Euroligi.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan