Dnepr Mogilev vs. FC Minsk: Tipovi, savjeti i kvote 04.07.2022.

Dusan
4 srpnja, 2022
456 Views
Dnepr Mogilev vs. FC Minsk

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Usled nešto skromnije ponude, naš izbor za danas je ponovo jedan fudbalski meč iz Belorusije. Ovog puta će Dnepr Mogilev kod kuće dočekati ekipu FC Minsk-a.

Dnepr Mogilev

Nakon jučerašnje pobede Dynamo Brest-a, ekipa Dnepr-a je ponovo poslednjepslasirana. Na 12 mečeva do sada su osvojili samo 6 bodova, i opstanak u ligi im je opasno ugrožen.

Do sada su zabeležili 1 pobedu, 3 remija i čak 8 poraza, uz skromnu gol razliku 10:24. Moramo biti objektivni i reći da je to veoma slab učinak čak i u nekim mnogo slabijim ligama. Ipak, imaju još dovoljno vremena, ali će definitivno morati da se „probude“.

Jeidnu pobedu do sada su upisali upravo kod kuće, ali mnogo više zabrinjava njihov ofanzivni učinak. Čak i pred svojim navijačima su uspeli da postignu samo 3 gola na 5 odigranih utakmica, i ukoliko ne poprave golgeterski učinak, velike su šanse da će se sledeće sezone takmičiti u nižem rangu.

FC Minsk

Ekipa FC Minsk-a se potpuno neprimetno približila vodećim timovima na tabeli. Na 12 mečeva su osvojili 12 bodova, i trenutno imaju samo 6 bodova manje od pozicije koja vodi u Evropu.

Učinak od 6 pobeda, 1 remija i 5 poraza dovoljno pokazuje da je FC Minsk ekipa koja mečeve igra bez previše kalkulacija. Ipak, ofanzivniji pristup se odrazio na njihov defanzivni učinak. U dosadašnjem delu šampionata su postili i primili po 18 golova, tako da su trenutno druga najefikasnija ekipa u ligi.

Kada govorimo o efikasnosti, moramo reći da su mečevi FC Minsk-a veoma efikasni. Na poslednjih pet mečeva je postignuto čak 17 golova, a od toga su čak 8 golova primili na poslednja 2 duela. Imajući u vidu da se nalaze u seriji od dva uzastopna poraza, verujemo da je pravo vreme za njihovu reakciju.

H2H

17.02.22 CF FC Minsk – Dnepr Mogilev 3:1

22.06.21 CUP Dnepr Mogilev – FC Minsk 2:1

29.09.18 VL FC Minsk – Dnepr Mogilev 4:0

20.05.18 VL Dnepr Mogilev – FC Minsk 0:0

Povrede i izostanci

Nema značajnijih izostanaka.

Dnepr Mogilev vs. FC Minsk Prognoza i Tip

Obe ekipe se nalaze u situaciji da su im bodovi potrebni, pa stoga možemo očekivati intenzivniju utakmicu. Domaći tim ima najlošiji defanzivni učinak u ligi, dok su gosti poznati po veoma ofanzivnom ritmu, što znači da je veoma izgledno da će ovo biti meč sa većim brojem golova.

FC Minsk je na poslednja 2 meča primio čak 8 golova, i verujemo da ovog puta neće ponoviti iste greške.

Naša prognoza: 0:3.

04.07.2022 17:00

TIP: Goals in both halves

Kvota: 1.79

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan