Francuska vs. Danska: Tipovi, savjeti i kvote – 03.06.2022.

Dusan
2 lipnja, 2022
509 Views
France vs. Denmark

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Fudbalska reprezentacija Francuske će ovogodišnji nastup u Ligi Nacija započeti sutra u terminu od 20:45, a na „Stade de France“ stižu neugodni Danci.

Francuska

Francuska je prošle sezone uspela da osvoji trofej Lige Nacije, i nema sumnje da će i ovog puta želeti da dođu do samog finiša ovog takmičenja.

Francuzi se nalaze u veoma dobroj formi, obzirom da su trijumfovali na poslednjih pet takmičarskih mečeva, tako da apsolutno zasluženo imaju epitet velikog favorita na sutrašnjoj utakmici.

O njihovoj motivisanosti da ostave što bolji utisak na početku ovog takmičenja govori i činjenica da su se gotovo svi najbolji fudbaleri koje Francuska ima u ovom trenutku odazvali pozivu selektora Deschamps-a, tako da od domaće ekipe možemo očekivati veoma ofanzivnu a nadamo se i efikasnu utakmicu.

Mbappe i Benzema će sutra predvoditi svoj tim ka prvoj pobedi, a imajući u vidu da su ovo dva igrača koja u svakom momentu mogu napraviti neophodnu razliku na terenu, veoma je teško za očekivati da će odbrambena linija gostujuće ekipe uspeti da izdrži „pakleni“ ritam.

Danska

Danci su na veoma dominantan način uspeli da obezbede plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, obzirom da su na deset odigranih utakmica upisali devet pobeda i jedan poraz, uz neverovatnu gol razliku od trideset postignutih i samo tri primljena gola.

Pre dve godine nisu uspeli da „prođu“ grupnu fazu Lige Nacija, tako da će ovog puta pokušati da isprave tu grešku.

Obzirom da su im Francuzi glavni konkurenti za osvajanje prvog mesta na tabeli, nema sumnje da će se sutra potruditi da izbegnu poraz, ali je to veoma neizvesno obzirom da će Francuzi nastupiti u najjačem sastavu, a kada na to dodamo i činjenicu da se Danci ne snalaze baš najbolje na gostujućim terenima, očekuje ih više nego težak zadatak.

„Džoker“ Danaca će gotovo sigurno biti Eriksen, ali smo mišljenja da će to ipak biti nedovoljno.

H2H

Francuska je trijumfovala na osam od četrnaest međusobnih mečeva, dve utakmice su završene nerešenim rezultatom, dok su Danci bili uspešniji četiri puta.

Povrede i izostanci

France: Nema izostanaka.

Denmark: Kjaer.

Očekivani sastavi

France: Hugo Lloris – Lucas Hernandez, Presnel Kimpembe, Raphael Varane – Benjamin Pavard, Theo Hernandez, N’Golo Kante, Aurelien Tchouameni – Antoine Griezmann, Kylian Mbappe i Karim Benzema.

Denmark: Kasper Schmeichel – Joakim Maehle, Jannik Vestergaard, Andreas Christensen, Daniel Wass –  Thomas Delaney, Pierre Emile-Hojbjerg, Christian Eriksen – Robert Skov, Yussuf Poulsen i Kasper Dolberg.

Francuska vs. Danska Prognoza i Tip

Francuzi su godinama unazad u samom vrhu svetskog fudbala, a trenutno imaju verovatno jednu od najtelentovanijih generacija. Kao i na svakom takmičenju, ambicije su najviše moguće, a prvi korak ka odbrani trofeja će biti osvajanje prvog mesta na tabeli u grupi.

Iz tog razloga, domaći tim praktično nema prava na grešku, i očekujemo da će na terenu pokazati da su kvalitetniji od Danaca, a u tome bi trebalo da im pomogne i vatrena podrška sa tribina.

Danci su mnogo puta do sada pokazali da mogu biti veoma neugodni, ali smo mišljenja da u ovom trenutku nemaju dovoljan kvalitet da pruže ozbiljniji otpor kvalitetnijem protivniku. Ofanzivnu liniju reprezentacije Francuske će predvoditi Mbappe i Benzema, tako da je više nego jasno kakav ishod očekujemo na sutrašnjem meču.

03.06.2022 20:45

Tip: Goals in both halves

Kvota: 1.91

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

Author Dusan