Gilles Simon vs Roberto Bautista Agut: Tipovi, savjeti i kvote – 02.02.2022.

Dusan
2 veljače, 2022
346 Views
Gilles Simon – Roberto Bautista Agut

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Gilles Simon

Gilles Simon je 37-godišnji teniser iz Francuske koji je trenutno 130. na ATP ljestvici. On je igrač koji je svojevremeno bio top 10 igrač, dugo vremena je bio u društvu 50 najboljih ali godine polahko čine svoje.

Igrač je koji može igrati kvalitetno na svim vrstama podloge, tokom karijere se sjajno kretao i igrao odlično sa osnovne linije a najviše ga je krasila defanziva i sjajne duboke loptice koje padaju blizu osnovne linije nakon kojih je teško napasti.

Da je trenutno daleko od forme od prije nekoliko godina najbolje pokazuju njegovi prošlogodišnji rezultati. Simon je prošlu godinu završio na omjeru 6-23 a na tvrdoj podlozi je igrao 11 turnira na kojim je upisao svega četiri pobjede.

Ukoliko pogledamo rezultate ove godine zaključit ćemo da je u nju ušao nešto bolje. Trenutno je na omjeru 5-3 ali sve pobjede su došle protiv igrača koji su van top 150. Štaviše, na Australian Openu je izgubio od igrača koji je van top 1000 igrača svijeta, u Quimperu je gubio od Zuka, igrača koji je 171 na ljestvici a u Traralgonu od De Jonga, 201 igrača na ljestvici.

Roberto Bautista Agut

Roberto Bautista Agut je 33-godišnji teniser koji je trenutno 19-ti igrač svijeta. Igrač je koji je dugo vremena u društvu 20 najboljih, ima solidan početak sezone na kojem je na omjeru 6-2 a porazi su došli od Augera, devetog igrača svijeta te Fritza, 20-og igrača svijeta.

Bautista je igrač koji može igrati sjajno na svim vrstama podloge ali uvijek su ga krasile igra na hardu. Slično kao i Simon, nema pretjerano kvalitetan servis ali šeta protivnika u razmjenama dubokim lopticama te svaku kraću lopticu koristi za napad.

Tipovanje na susret

U duelu između Simona i Bautiste očekujemo jedan meč u kome ćemo gledati veliki broj dužih razmjena sa osnovne linije. Smatramo da je trenutno Bautista daleko kvalitetniji igrač, nalazi se u mnogo boljoj formi.

Jasno je da je Simon daleko od forme u kojoj se nekada nalazio te će ovo vjerovatno biti meč u kome ćemo gledati potpunu dominaciju Bautiste u razmjenama sa osnovne linije i njegovu rutinsku pobjedu kroz dva seta.

Naš tip za ovaj susret je pobjeda Roberto Bautsite Aguta uz hendikep (-4.5) što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.79. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Roberto Bautista Agut (-4.5)

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan