Grčka vs. Hrvatska: Tipovi, savjeti i kvote 03.07.2022.

Dusan
2 srpnja, 2022
700 Views
Grčka vs Hrvatska

Hrvatska reprezentacija preko moćne Španjolske ipak nije mogla pa će se ove nedjelje s Grcima boriti za brončanu medalju. Bit će to repriza susreta iz prvog kola grupne faze kad su miroljubivo podijeljeni bodovi u remiju od 8:8, a i ovoga puta vrlo vjerojatno nas očekuje tijesan i napet susret.

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Hrvatska

Hrvatski vaterpolisti u nedjelju poslijepodne brane broncu sa zadnjeg svjetskog prvenstva iz Koreje. Uz najbolje napore protiv glavnih favorita Španjolaca nije išlo, a poraz od čak 10:5 ne smije se smatrati katastrofom.

Našem izborniku i bitno pomlađenoj vrsti, kojoj nedostaje nekoliko vrlo bitnih kotačića, i dalje treba dati punu podršku i povjerenje. Ne samo u ovom okršaju za broncu, već i u budućnosti i prvenstvima koja dolaze.

S olimpijskim doprvacima Grčkom sreli smo se odmah na otvaranju i uz puno nepoznanica remizirali. Bio je to tipičan nestabilan meč za otvaranje turnira u kojem su Grci izgradili prednost od 4:1 nakon prve četvrtine, da bi onda istim rezultatom izgubili iduću dionicu. Drugo poluvrijeme bilo je “povuci-potegni” da bi na kraju utakmica završila podjelom bodova.

Grčka

Nakon okršaja s hrvatskim vaterpolistima, Grci su se bez većih problema obračunali s Japanom i Njemačkom te izborili direktan prolaz u četvrtfinale. U njemu su opravdali ulogu favorita protiv SAD-a čime su izborili polufinale i veliki sraz s braniteljem naslova Italijom.

Talijani su kontrolirali gotovo cijeli susret, ali i dalje smo svjedočili dramatičnoj završnici u kojoj su Grci skoro učinili nemoguće. Samo minutu prije kraja Talijani su uživali prednost od 11:9, ali Grčka je petercem u zadnjim trenucima smanjila na 11:10.

Italija je samo trebala držati posjed nekoliko sekundi, ali napravili su veliku pogrešku i dali Grcima šut za izjednačenje. Do njega ipak nisu došli te će se s Hrvatskom boriti za utješnu nagradu.

Prijedlog za klađenje

Kladionice više-manje smatraju kako se radi o 50-50 susretu. Mi bismo ipak prednost dali hrvatskim vaterpolistima za koje smatramo da još uvijek imaju snage i motivacije odigrati jedan susret preko svojih mogućnosti.

Iza Grka je vrlo dramatično polufinale koje je sigurno ostavilo traga na njihovoj psihi, što bi Hrvatska nakon blijede partije u svome polufinalu trebala iskoristiti i obraniti brončanu medalju.

Datum i vrijeme: 01.07.2022. 16:00 CET

Tip: 1×2 – 2

Kvota: 2.00

Kladionica: 22Bet

Ukoliko nemate račun kod 22bet kladionice, imate mogućnost preuzeti nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 .

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

Author Dusan