HNL Tiket 22. kolo: 18.02. – 19.02.2023.

Antonio002
17 veljače, 2023
745 Views
SuperSport hrvatska nogometna liga

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu dugi niz godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Uz HNL tiket, na našem sajtu možete pronaći i Tiket Dana, kojim svakog dana našim pratiteljima nastojimo ostvariti dodatan profit.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Istra vs Osijek, subota 18.02., 15:00

Istra na Aldo Drosini u subotu u derbiju dana dočekuje Osijek, a sve detalje vezane uz ovaj duel možete pronaći ovdje.

U sklopu single oklade više smo riskirali, dok nam naš vikend listić daje veći prostor kod azijskog undera/manje golova.

Azijski zbroj manje od 2.75 (1.472)

Varaždin vs Dinamo, nedjelja 19.02., 15:00

Raspored nije mazio Varaždince jer samo tjedan dana nakon što su ugostili Hajduk, na njihov stadion dolazi Dinamo. Ono što su prošle subote pokazali protiv Splićana čak i nije bilo loše, no rano u drugom dijelu nakon izjednačujućeg pogotka doživjeli su tzv veliki okret “momentuma” kad je zbog nepromišljenog starta direktni crveni karton dobio Agon Elezi.

To je odvelo meč u jednosmjernu ulicu u kojoj Hajduk nije popuštao do samog kraja i na kraju odnio zasluženu 4:1 pobjedu. Varaždinu sada na noge stiže još jači rival, no duhove u njihovoj svlačionici sigurno će podići povratak bivšeg ključnog igrača Domagoja Drožđeka iz Koreje.

Dinamo je ipak za klasu bolja ekipa te izgledaju sve bolje i bolje kako kola odmiču. Bilo je to za očekivati pa je, barem po našem mišljenju, pogreška davati koeficijent od skoro 1.60 za njihovo slavlje.

1×2 – 2 (1.58)

Hajduk vs Gorica, nedjelja 19.02., 17:10

Eventualni kiks Splićana na Poljudu protiv davljenika lige bio bi ravan katastrofi. Sve osim tri boda Hajduka ove nedjelje uzrokovalo bi bure i potrese u Splitu, pa očekujemo goropadnog i ofenzivnog domaćina koji će nastojati riješiti meč već u prvih 45 minuta.

Hajduk je nakon nekoliko prodaja igrača i upitnih pojačanja u zadnjem tjednu prijelaznog roka odradio daleko najbolji posao. U splitske redove vratio se stožerni defanzivac iz prethodne sezone Portugalac Ferro, što bi trebalo uliti stabilnost u zadnji red.

Igrač kojem je splitski klub nakon odličnih partija ponudio produljenje suradnje vratio se nakon što je ne tako davno izjavio kako HNL nije dovoljno visoka razina za razvoj njegove karijere. Upravo zbog ovoga i činjenice da jako dobro pozna stanje stvari u Hajduku, Splićanima bi instantno trebao donijeti kvalitetu više.

U ovom trenutku za slavlje nad Goricom čak im i ne treba, pa smo listić odlučili zaokružiti kombinacijom poluvrijeme/kraj iz 1/1 za i više nego zahvalnih 1.88.

Poluvrijeme-Kraj / 1/1 (1.88)

Ukupni koeficijent: 4.372

Kladionica: 22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002