Italija vs. Mađarska: Tipovi, savjeti i kvote – 07.06.2022.

Dusan
7 lipnja, 2022
684 Views
Italija vs. Mađarska

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

U okviru drugog kola ovosezonske Lige Nacija će reprezentacija Italije na stadionu Dino Manuzzi u Cesena-i dočekati jedno od najprijatnijih iznenađenja u ovom takmičenju – reprezentaciju Madjarske.

Italija

Možemo slobodno reći da se reprezentacija Italije nalazi u veoma nezgodnom periodu, koji se najbolje manifestuje kroz ostvarene rezultate.

Početkom ovog meseca su ubedljivo poraženi u borbi za trofej Finalissime od Argentine sa 3:0, a samo tri dana kasnije ih je dočekao veoma težak duel u Ligi Nacija protiv Nemačke, koji je završen rezultatom 1:1.

Obzirom da su oslabljeni izostankom nekoliko važnih igrača, mogu u potpunosti biti zadovoljni osvojenim bodom, naročito ako imamo u vidu činjenicu da su Nemci bili mnogo dominantniji na terenu.

Ipak, Italijani žele da se oduže svojim navijačima za neuspeh u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, pa će uprkos činjenici da se nalaze u „grupi smrti“ pokušati da dođu do prvog mesta na tabeli, a prvi korak ka ostvarenju tog cilja je pobeda u duelu protiv Madjarske.

Mađarska

Uoči početka takmičenja u Ligi Nacija ove sezone su mnogi ljubitelji fudbala smatrali da će reprezentacija Madjarske služiti za „popravljanje gol razlike“, ali su se borbeni Madjari već u prvoj utakmici potrudili da pokažu da su njihove ambicije mnogo veće.

U prvom kolu su na domaćem terenu uspeli da naprave veliki podvig savladavši reprezentaciju Engleske rezultatom 1:0, i obzirom da su na terenu bili potpuno ravnopravni sa favorizovanim protivnikom, možemo reći da su pobedu apsolutno zaslužili.

Sigurni smo da zog tog uspeha imaju značajno više samopouzdanja, i od njih ponovo očekujemo veliku borbenost, a u prilog im ide činjenica da je reprezentacija Italije oslabljena izostankom nekoliko važnih igrača.

Iako imaju epitet velikog autsajdera, mišljenja smo da su itekako sposobni da dođu do barem jednog osvojenog boda. Verujemo da fokus neće usmeriti samo na defanzivu, već da će biti veoma aktivni i u polju napada.

H2H

Italija i Mađarska su poslednji međusobni duel odigrale daleke 2007. godine, i tada je Madjarska bila uspešnija rezultatom 3:1.

Povrede i izostanci

Italy: Domenico Berardi, Ciro Immobile, Federico Chiesa, Gaetano Castrovilli, Rafael Toloi i Nicolo Zaniolo.

Hungary: Nema izostanaka.

Očekivani sastavi

Italy (4-3-3): Gianluigi Donnarumma – Emerson, Alessandro Bastoni, Leonardo Bonucci, Cristiano Biraghi – Sandro Tonali, Marco Verratti, Nicolo Barella – Federico Bernardeschi, Lorenzo Insigne i Gianluca Scamacca.

Hungary (3-4-3): Peter Gulacsi – Adam Lang, Willi Orban, Attila Szalai – Loic Nego, Zsolt Nagy, Adam Nagy, Andras Schafer – Roland Sallai, Dominik Szoboszlai i Adam Szalai.

Italija vs. Mađarska Prognoza i Tip

Reprezentacija Italije prolazi kroz veoma težak period, i borbeni Madjari će to pokušati da iskoriste. U prilog im ne ide i činjenica da će biti bez najboljeg ofanzivnog igrača – Immobile-a, pa iz tog razloga ih ne možemo smatrati velikim favoritima na ovom meču.

Madjari su u meču protiv Engleske pokazali da mogu biti veoma neugodni, tako da smo sigurni da će duel protiv Italije odigrati bez ikakvog respekta. Kladionice daju veliku prednost reprezentaciji Italije, ali mi verujemo da će morati dobro da se namuče kako bi došli do tri boda na ovoj utakmici.

07.06.2022 20:45

TIP: BET BUILDER

Over 0 goals in the 2nd half for both teams combined

Over 1 corners in the 1st half for both teams combined

Over 2 corners in the 2nd half for both teams combined

Under 7 cards in the match for both teams combined

Kvota: 1.75

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan