Jorge Wilstermann vs. Vinto: Tipovi, savjeti i kvote -11.07.2022.

Dusan
10 srpnja, 2022
376 Views
Jorge Wilstermann vs. Vinto

Pre samo dve sedmice počela je ponovo da se igra prva liga Bolivije, koja je bez ikakve sumnje jedna od najboljih liga za nas, ali i vas naše čitatelje, pošto smo u prošlosti sa uspehom uspevali da zajedno pobeđujemo najbolje kladionice. Danas je na redu jedna iznimno interesantna utakmica gde ekipa Jorge Wilstermann dočekuje ekipu Vinto u trećem kolu.

Jorge Wilstermann

Iako su pre par sezona bili jedna vrlo opasna ekipa koja je pretendovala na sam vrh i borbu sa ekipama Bolivara i The Strongesta, plavo crveni su u protekle dve sezone opet bili u fazi rekonstrukcije, što zbog malo lošije finansijske situacije, što zbog pandemije virusa korona, koji je napravio veliku štetu mnogim klubovima na svetu.

Ipak, ove sezone opet pokušavaju nešto više, pa tako imaju i vrlo kvalitetnu momčad koja može mnogima da napravi probleme. U prva dva kola su lagano poraženi od momčadi Bolivara, da bi nakon toga na domaćem terenu savladali Palmaflor rezultatom 2-1.

Vinto

Gostujuća ekipa Vinta niti spada u poznatije, niti spada u momčadi koje su imale svoje blistave trenutke u prvoj ligi Bolivije. Pre par sezona su uspeli da se domognu najvišeg ranga i od tada se gotovo svake sezone bore za opstanak.

Neće ni ova sezona biti nešto posebno drugačija, pošto su i loše krenuli sa neodlučenim rezultatom protiv momčadi Indepediente Petrolero i porazom kod kuće protiv momčadi Bolivara.

H2H

Ove dve momčadi nisu puno puta igrale jedna protiv druge, točnije samo dva puta su ukrstile svoja koplja i to prošle sezone. Jednom je bilo neodlučeno, a jednom je Vinto pobjedio na svom terenu. Ono što je interesantno je da je oba puta bilo malo zgoditaka.

Povrede i suspenzije

Nema posebnih informacija o povredama i suspenzijama u obe momčadi te smatramo da će oba trenera u susret ući sa top igračima.

Prijedlog za klađenje

Imajući u vidu da domaća momčad mora da ide na tri boda, a da će se gosti vrlo vjerojatno samo braniti smatramo da je pametno igrati ovde na golove. Naš izbor je manje od tri gola odnosno igra 0-2.

Tip: 0-2 gola

Koeficijent: 2.11

Kladionica: 22bet

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan