Juventus vs Villareal: Tipovi, savjeti i kvote – 16.03.2022.

Dusan
16 ožujka, 2022
531 Views
Juventus vs Villareal

Prva utakmica u Španjolskoj završila je rezultatom 1:1, tako da je pred nama vrlo uzbudljiv drugi dvoboj, budući da su obje momčadi u dobroj formi i nizu dobrih rezultata.

Juventus

Nogometaši Juventusa dva mjeseca ne znaju za poraz i nisu izgubili u posljednjih 12 utakmica. Momčad Massimiliana Allegrija igra sve bolje kako sezona odmiče, pa sada ni trofej talijanskog prvaka nije tako daleko, jer ima sedam bodova manje od prvoplasiranog Milana.

Juventus je nakon utakmice protiv Villareala ostvario četiri pobjede u isto toliko mečeva. Osvojili su svih devet bodova u talijanskom prvenstvu, dok su u prvoj utakmici polufinala talijanskog kupa trijumfirali protiv Fiorentine u gostima 1:0, tako da su vrlo blizu finala.

Stručni stožer torinske “Stare dame” može biti zadovoljan formom svojih napadača. Novajlija Dušan Vlahović odlično se snašao i odmah je krenuo s golovima, a nišan je podesio i Alvaro Morata, strijelac tri pogotka u posljednje dvije prvenstvene utakmice.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Villareal

I Villareal se u posljednje vrijeme može pohvaliti dobrom formom. Za njih je naslov prvaka LaLige nedostižan, ali su ravnopravni u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Oni su, kao i Juventus, poraženi samo jednom u zadnjih osam utakmica, a ono što karakterizira ovu momčad je vrlo disciplinirana, uigrana i čvrsta obrambena linija koja rijetko prima golove.

Čak šest od posljednjih devet Villarealovih utakmica u svim natjecanjima završilo je s ukupno manje od dva pogotka, što govori o tome da se obrana predvođena Pauom Torresom i Aissom Mandijem čini vrlo kompaktnom.

Raniji susreti

U prvom dvoboju ove dvije momčadi nije bilo pobjednika. Utakmica je završila rezultatom 1:1, a strijelci su bili Dušan Vlahović za Juventus i Dani Parejo za popularnu “Žutu podmornicu”. Ovo je bila jedina zvanična utakmica između “Stare dame” i Villareala.

Očekivani sastavi

Juventus (4-4-2): Szczesny; Alex Sandro, Rugani, De Ligt, Danilo; Arthur, Locatelli, Rabiot, Cuadrado; Morata, Vlahović

Villareal (4-4-1-1): Rulli; Pedraza, Torres, Mandi, Aurier; Iborra, Parejo, Pino, Trigueros; Celso; Chukwueze

Prijedlog za tipovanje

Očekujemo sličnu utakmicu kao u Španjolskoj. Obje ekipe imaju vrlo dobre obrambene linije, koje rijetko kapituliraju. Niti jedna od ovih momčadi nema zaostatak, pa vjerujemo da će biti oprezni u napadima, jer od ove sezone ne vrijedi pravilo “gol u gostima”.

Stoga je naš prijedlog za klađenje tip under na margini od 2,5 golova u kladionici 22bet, koja nudi najbolji tečaj, 1,8.

Prijedlog za tipovanje: under 2.5 goals

Tečaj: 1.8

Kladionica: 22bet

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan